cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Emfasis, δεν ποστάρεις συχνά αλλά όταν το κάνεις γράφεις..... Άντε και ένα γειτονικό με το δικό σου από μένα......
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Μπράβο ΚΟΒΑ του βουνού, βλέπω ότι έκοψες τα πάνκικα και ακούς σοβαρές μπάντες ;D Μα οι Who ήταν πανκ, πριν το πανκ Μάθε μπασάκι λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien
Emfasis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Emfasis, δεν ποστάρεις συχνά αλλά όταν το κάνεις γράφεις..... Άντε και ένα γειτονικό με το δικό σου από μένα...... Βραδιά Zeppelin σήμερα... :)
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Βρέχει έξω, φυσάει, τι ωραία ταιριάζει αυτό! Καλησπέρες! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Καλησπέρα Στράτο.......https://www.youtube.com/watch?v=S4v-_p5dU34 ;D
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Βρέχει έξω, φυσάει, τι ωραία ταιριάζει αυτό! Καλησπέρες! :) Σπέρες και φρόνιμα αύριο, καταναλώστε υπεύθυνα μέχρι να γράψετε αυτό που πρέπει και μετά κάντε ότι γουστέρνετε. Δε σας πλερώνω για να μπεκρουλιάζετε λαίμαι ;D ;D No one wants an alien
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 φρόνιμα αύριο, καταναλώστε υπεύθυνα μέχρι να γράψετε αυτό που πρέπει και μετά κάντε ότι γουστέρνετε. Δε σας πλερώνω για να μπεκρουλιάζετε λαίμαι ;D ;D Μην ανησυχείς, έχω δύο καφάσια τήλιο και ένα λίτρο φασκόμηλο, όλα υπό έλεγχο (ευτυχώς δεν θα οδηγήσω). ;D ;D ;D Καλησπέρα Φώτη και σε σένα. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Zeppelin εσείς? Uriah Heep εγώ! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Επίσης έχω πέντε λίτρα χαμέμηλο για το ξενέρωμα! ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=bVg7Fn3WtP0 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις