jimaras97 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Α-Ν-Τ-Ε Γ-Ε-Ι-Α :o https://www.youtube.com/watch?v=i3CIhGXnntM I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts
panosprog Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 ΜΠΑΝΤΑΡΑ ΤΕΛΟΣ 8) και το κερασακι
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Εσύ μην ακούσεις για space, εκεί ;D ;D ;D Τουλάχιστον να βάλω κάτι με space που το έχω γράψει και παίξει εγώ λαίμαι 8) No one wants an alien
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Τουλάχιστον να βάλω κάτι με space που το έχω γράψει και παίξει εγώ λαίμαι 8)Eσυ ζεις στο Space Samy. Για την ακριβεια, εισαι εντελως Lost In Space. ;D ;D Ακου αυτο τωρα:
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Eσυ ζεις στο Space Samy. Για την ακριβεια, εισαι εντελως Lost In Space. ;D ;D Ακου αυτο τωρα: Μια χαράουα ζω και ως επαέ λαίμαι όλα καλά Πιο κάτω που το πας εσύ, γεννιέται η φρίκη λαίμαι Τσίου και Μωβέ κλπες αηδείες ;D ;D ;D No one wants an alien
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Δωστε BluesRock στον λαο που πειναει για πχιοτητα λεμε. Οπως ειπε και ο συντροφος Βαρουφακης, ο λαος δεν εχει αναγκη απο λεφτα, εχει αναγκη απο πχιοτικη μουσικη...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Δωστε BluesRock στον λαο που πειναει για πχιοτητα λεμε. Οπως ειπε και ο συντροφος Βαρουφακης, ο λαος δεν εχει αναγκη απο λεφτα, εχει αναγκη απο πχιοτικη μουσικη.. Πτωχέ-τίμιε ομολογώ ιθαγενή νερουλά του συστήματος- κάπου ξημερώνει κρίμα που εσύ δεν θα δεις τον ήλιο λαίμαι ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=3z-ZmFYkCrs No one wants an alien
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Μπαααα? Zappa? :D Βλεπω με μεγαλη ευχαριστηση οτι η μικρη συναναστροφη με ανθρωπους του πνευματος (Moi ) εστω και μεσα απο ενα φορουμ, σου εκανε καλο. Ευγε και εις ανωτερα ;D ;D Eεεεεεεεεεεελα Samy!
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Μπαααα? Zappa? :D Βλεπω με μεγαλη ευχαριστηση οτι η μικρη συναναστροφη με ανθρωπους του πνευματος Moi Tu est gia klwtsies λαίμαι που με συγκρίνεις του Ζάπα- τον μέγα ευεργέτη της πατρίδος, Ζάπειο μέγαρο κλπ κλπ - με τους ουτιδανούς παπαρολόγους που παραθέτεις οσάκις πουστάρς άσθματα Επουδενί οι Μωβέ δεν ακούμπησαν ποτέ μια τρίχα απ τα μέζεα του Ζάπα, ακόμα κι αν χρησιμοποίησαν το όνομά του- επί ματαίω- σε άσθματίδιό τους, να ξηγίομαστε, να μη παρεξηγιόμαστε , έτσε? No one wants an alien
Προτεινόμενες αναρτήσεις