Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Μιας κι το'φερε η κουβέντα είμαι με το Σουτζούκι ορεινή αιτ/νία παναιτωλικό μεριά,αριστερά βλέπω τριχωνίδα,δεξιά λυσιμαχία.Ο ουρανός βαρύς,έτοιμος για βροχή,αστραπόβροντα στο βάθος,μεσαιωνικά χρώματα να περπατάνε πάνω στις λίμνες κι ακούω αυτό:

Μαγεία!

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

• Απαντήσεις 2.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Magna αυτό το αφιερώνω σε εσένα αλλά κρυφά από τη γυναίκα μου - που είναι πολύ ζηλιάρα αφού να φανταστείς δεν μου επιτρέπει ούτε Facebook να έχω γιατί θα με δούνε οι παλιές μου συμμαθήτριες που με έφτυναν και θα καταλάβουν τι κελεπούρι έχασαν - με μία όμως δεύτερη σκέψη. Ελπίζω να το ακούσει και ο gutter που σιχαίνεται τον έλτον.

ο χρόνος αρκετός 

Δημοσιευμένο

Το δικο μου σχολιο για τα μαρτενς και το Πονγκο γιατι σβηστηκε

Ναι ρε, μην τα σβήνετε.

Τζώνυ εγώ είμαι μαζί σου. Κάποτε ήμουνα με το μέρος τους, αλλά τώρα σβήνουν και τα δικά μου. Να βρεθούμε καμιά μέρα να πάμε για βόλτα στην Ομόνοια.

Mea Culpa

Δημοσιευμένο

Να βρεθούμε καμιά μέρα να πάμε για βόλτα στην Ομόνοια.

τι όργανο είπαμε παίζεις φίλος? ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Magna αυτό το αφιερώνω σε εσένα αλλά κρυφά από τη γυναίκα μου - που είναι πολύ ζηλιάρα αφού να φανταστείς δεν μου επιτρέπει ούτε Facebook να έχω γιατί θα με δούνε οι παλιές μου συμμαθήτριες που με έφτυναν και θα καταλάβουν τι κελεπούρι έχασαν - με μία όμως δεύτερη σκέψη. Ελπίζω να το ακούσει και ο gutter που σιχαίνεται τον έλτον.

Σε ευχαριστώ πολύ atreu! :)(πάντα κρυφά απ'τη γυναίκα σου ;D).Πολύ όμορφο κομμάτι,όπως όμορφη ήταν και η διασκευή από my morning jacket

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Δημοσιευμένο

Εκτός απ τους DP υπάρχει άλλο ένα σήμα κατατεθέν γκρουπ των φρικιώνενε, οι Eloy.

Το επόμενο στάδιο της φρικωσίνης, είναι η αυτανάφλεξη εξαιτίας συσσώρευσης υπερβολικής μπρώμας στη μαλλούμπα  ;D ;D ;D

Θάνατος στους Τριχωνίδες φρίκουλες

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...