samy paraga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 Φρικουλίτσα άσε μας με το Μπουοναμάσα λαίμαι 8) No one wants an alien
magna Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 Σ'αφήνω γενικότερα γι'απόψε.Με καλεί ο Μορφέας...ζζζζζζζζ ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla?
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 Ουραία τα φρικιά αποχώρησαν :-* ;D ;D ;D No one wants an alien
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 ποιος ήρθε?... :-* :P ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 Με βάρδιες το πάνε οι φρίκουλες, μια φεύγει, ένας έρχεται 8) No one wants an alien
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 Φλώρος ο μποναμάς(ας) αλλά το καθαρίζει ο West ;DΚαλη η στουντιο εκτελεση, αλλα σαν την παρακατω live δεν...Samy, βγαλε για 5 λεπτα τη μαρμελαδα βερικοκο απο τ'αυτια σου και ακου. ;D
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 τον Κώτσο και τον Πόμπερτ τους callεσες ότι η κοπέλα είναι πια στη θέση της?... :P ιδού ο φίλο σ ΠΟΥΛΙΚΑθεται... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
atreu73 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Μακριά από χασικλήδες και φρικιά που όσο και να πεις πολλές φορές είναι ένα και το αυτό ο χρόνος αρκετός
Guru ez Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Άντε γειά... Πέρα απο τον απίστευτο FK, εις μνήμην ενός αληθινά σπουδαίου πιανίστα, David Maxwell... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life
Προτεινόμενες αναρτήσεις