Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Η τραγουδάρα που λήστεψε ο Ozzy! ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Guru Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Το χω σε βινύλιο. :) εκτός της μουσικής σου, θαυμάζω και την επιμέλειά σου πλέον... μακάρι να είχα το μυαλό να κρατήσω και γω διάφορα τέτοια "κομμάτια" που πέρασαν κάποτε από τα χέρια μου... ::) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Guru Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Τωρα κατάληξε αιμοσταγής εργοδότης... Αν σου πω πόσους έχει απολύσει θα φρίξεις!! να μου τα λες αυτά κι ας φρίξω... να φτιάξω ροζ φάκελο με τις πομπές του να τον κρατάω... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Guru Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 όταν έχεις το χάρισμα να μετατρέπεις χωρίς "απώλειες" τον λυγμό σε νότα ακούγεσαι κάπως έτσι... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 ...ήχος και παραγωγή. https://www.youtube.com/watch?v=jI5rbMDrL3I www.sonicspace.gr
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Είμαι σε κάποιο "περίεργο" mood...... :D είναι και νωρίς ρε γαμώτο....::) :-X
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Είμαι σε κάποιο "περίεργο" mood...... :D Κι εγω. Mood βαρεμαρας. Ετσι μου'ρχεται να βαλω να ακουσω Punk, μπας και νευριασω και ξυπνησω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις