Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Παίκτης με αισθητική. More is more. Yngwie Malmsteen
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Άντε να σε βάλω και κάτι με αισθητική που λέει και ο Μπίλης μπας και χορέψεις κι εσύ, γιατί αυτά που βάζεις, ούτε για επικήδειο δεν κάνουν λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 +5150 Αυτο το βιμπρατο με το τρεμολο ολα τα λεφτα! Παντα μου ελειπε μετα οταν επαιζε με LP.
pericles Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Εδω η καλη μουσικη!!Παρτε κοσμε!!Paul Mc Cartney και η μπαντα του !!
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Άντε να σε βάλω και κάτι με αισθητική που λέει και ο Μπίλης μπας και χορέψεις κι εσύ, γιατί αυτά που βάζεις, ούτε για επικήδειο δεν κάνουν λαίμαι ;D ;D ;DΑντε να σου αφιερωσω ενα κι εγω. Το πρωτο κομματι που μου ηρθε στο μυαλο ειναι το Yakety Sax του Boots Randolph. Το γνωστο Benny Hill theme. ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις