Guru npap Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Guru Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 ιδανικό soundtrack για να παρακολουθείς σύγχρονους "κηπουρούς προθέσεων"... δοκιμασμένο... 8) ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
magna Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 ιδανικό soundtrack για να παρακολουθείς σύγχρονους "κηπουρούς προθέσεων"... δοκιμασμένο... 8) ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla?
magna Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Brian May & Eddie Van Halen Ωραιότατο!Θα ακολουθήσω με κάτι εγχώριο Ποιός σκότωσε τον Tesla?
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Guru Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 ;D βλέποντας, παράλληλα με το γειτονάκι μου που έβαλες, μια υπέροχη φωνή στο γιούροβιζιόνε (Νορβηγία) να και ένα "στοιχείο" (που ανακάλυψα πρόσφατα τυχαία και με άρεζε) για να λύσεις το μυστήριο της υπογραφής σου... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Ωραιότατο!Θα ακολουθήσω με κάτι εγχώριοTo ιδιο κι εγω
magna Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 βλέποντας, παράλληλα με το γειτονάκι μου που έβαλες, μια υπέροχη φωνή στο γιούροβιζιόνε (Νορβηγία) να και ένα "στοιχείο" (που ανακάλυψα πρόσφατα τυχαία και με άρεζε) για να λύσεις το μυστήριο της υπογραφής σου... Α ρε Τέζλα!Σ'έφαγαν λάχανο!Του αξίζει το κομμάτι,με τα σαξοφωνάκια του,τα βιολάκια του...α ρε Τέζλα... ;D edit:Η κασσέτα δε γυρίζει σήμερα npap...διατί? ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla?
Προτεινόμενες αναρτήσεις