Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δεν τον ηξερες ισως με το ονομα του, γιατι κατα τα αλλα τον εχεις ακουσει απειρες φορες στη ζωη σου. Πληκτρας στους Rainbow, Ozzy, Gary Moore, Colosseum II, απειρες guest/live ηχογραφησεις με τους Andrew Lloyd Webber, Black Sabbath, Whitesnake, Judas Priest, Brian May και και... 

Και φυσικα τα τελευταια 12 χρονια ειναι πληκτρας σε μια μπαντουλα, να δεις πως την λενε..........Α ναι, Deep Purple. ;D Πληκτρας-τερας ο Airey. Αξιος αντικαταστατης του μεγαλου Jon Lord.

Να ακουσουμε μια κομματαρα τωρα απο μια Σουηδικη Prog μπανταρα.

Έχεις δίκιο.Το όνομα δεν ήξερα.Ωραίοι οι Beardfish!Θα ακολουθήσω το παράδειγμα με δική μου αγαπημένη σουηδική μπάντα

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

• Απαντήσεις 2.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Πληκτρας στους Rainbow, Ozzy, Gary Moore, Colosseum II, απειρες guest/live ηχογραφησεις με τους Andrew Lloyd Webber, Black Sabbath, Whitesnake, Judas Priest, Brian May και και... 

Και φυσικα τα τελευταια 12 χρονια ειναι πληκτρας σε μια μπαντουλα, να δεις πως την λενε..........Α ναι, Deep Purple. ;D Πληκτρας-τερας ο Airey. Αξιος αντικαταστατης του μεγαλου Jon Lord.

Να ακουσουμε μια κομματαρα τωρα απο μια Σουηδικη Prog μπανταρα. image.gif

Τώρα που το λες και για να έχει παίξει με τόσες κατσαπλιάδικες μπάντες, μάλλον πρόκειται γι αυτόνε  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Δημοσιευμένο

Θα σταματησω με το παρακατω, να αραξω να δω λιγο tv και να αφησω τον Samy να ποσταρει κανα RS. ;D Και μια και αναφεραμε το μεγαλο Airey, μια χιλιοπαιγμενη κομματαρα παρακατω που την ξερουν και οι γατες. Αυτο που δεν ξερουν ειναι οτι παιζει πληκτρα o Airey. Στο αλμπουμ, εκτος του οτι παιζει τα περισσοτερα πληκτρα, κανει και το Strings/Horns arrangement. image.gif

Δημοσιευμένο

Τώρα που το λες και για να έχει παίξει με τόσες κατσαπλιάδικες μπάντες, μάλλον πρόκειται γι αυτόνε  ;D ;D ;D

χαχαχαχα μπα παναθεμά σε!

Η σουηδία λοιπόν όπως και ο καναδάς έβγαλαν μπαντάρες!Η Αγγλία πάλι κι έτσι κι αλλιώς  ;D ;D ;D

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Δημοσιευμένο

Samy, βαλε MEGA, εχει Ευαγγελατο/Τρεμη με καλεσμενη τη φιλη σου την Μπακογιαννη.

Αντε αγοριμ, αντε.... ;D

tre.png

Δημοσιευμένο

Samy, βαλε MEGA, εχει Ευαγγελατο/Τρεμη με καλεσμενη τη φιλη σου την Μπακογιαννη.

Αντε αγοριμ, αντε.... ;D

Καλύτερα στα ναρκωτικά παρά στην Τρέμη  ;D ;D ;D

τη σαγριά μου και φεύγω

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Δημοσιευμένο

Εφτιαξα παγωμενη φραπα και κανω ζαπινγκ μεταξυ Τρεμης και Καρντασιανς. tv2.gif

Δημοσιευμένο

Εφτιαξα παγωμενη φραπα και κανω ζαπινγκ μεταξυ Τρεμης και Καρντασιανς. tv2.gif

Επικίνδυνο σε πολλά επίπεδα  ;D

με την καληνύχτα μου!

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Δημοσιευμένο

Καληνυχτα Magna. night_fly.gif

Να'σαι καλά!Θέλω εκείνη τη φατσούλα που ξεκαρδίζεται στα γέλια να τη χρησιμοποιώ για τους R.S.  ;)

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...