marathon Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Είμεθα λίγοι οι άντριδες πως να το κάμνουμε τώρα ;D ;D ;D Επ ευκαρία, ποιό καλό παιδάκι θα με πει σε τι ταχύτητα να ορίσω το μετρονόμο και τις αξίες 8-4-16 ξέρω γω τι, πρέπει σε αυτούνο το δοκιμαστικό λαίμαι? https://soundcloud.com/samy-paraga/elpida1 Οι άντριδες δεν χρησιμοποιούν μέτρονόμο...παλιοντιγκιντάγκα! ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Οι άντριδες δεν χρησιμοποιούν μέτρονόμο...παλιοντιγκιντάγκα! ;D Έλα ρε δάσκαλε, λαίμαι και καμιά λαλακία, περί άντριδων δια να περνάει ώρα, μην το παίρνεις τοις μετρητοίς, πάρτον επί πιστώσει λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien
magna Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Είμεθα λίγοι οι άντριδες πως να το κάμνουμε τώρα ;D ;D ;D Να μου κρατήσεις σπόρο ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla?
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Να μου κρατήσεις σπόρο ;D ;D ;D Μπρε και ηλιόσπορο σε κρατάω λαίμαι εγώ, αλλά ημαρτόνε με τα προγκ και φαντάσου πως δεν έχει μπει ακόμα ο νερουλάς του Ευρίπου ;D ;D ;D No one wants an alien
magna Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Τι είν'αυτό?Βλάχικα?Δεν το πολυέχω αλλά στο σπάρο θα απαντήσω με γιάγκο δράκο.Βαρύ ηπειρώτικο ορέ όχι τίγκιρι τίγκιρι ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla?
magna Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Κι αφού τον έκλαψα το μακαρίτη ας ακούσω λίγο σύρμα ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla?
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Κι αφού τον έκλαψα το μακαρίτη ας ακούσω λίγο σύρμα ;D ;D ;D Είσαι και ανήλικο, ακούς και σύρμα...........δείχνω συγκατάβαση λαίμαι στο πρόβλημα της συνανθρώπισας φρικιό :P Ας είμεθα σοβαροί ΩΜΟς https://www.youtube.com/watch?v=594WLzzb3JI No one wants an alien
magna Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Είσαι και ανήλικο, ακούς και σύρμα...........δείχνω συγκατάβαση λαίμαι στο πρόβλημα της συνανθρώπισας φρικιό :P Ας είμεθα σοβαροί ΩΜΟς ασχολίαστο ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla?
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Μην τους ακούς βρε magna, ότι θένε λένε! :D Ακούστε ρε παιδιά θέμα για σεμινάριο! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις