Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Για ακου αυτο τωρα image.gif

Αν και καποιες φορες εχω ενα θεμα με τετοιου τυπου "βρωμικες" φωνες οταν λενε μπλουζ,ο συγκεκριμενος ειναι καλος.

Στο αποκατω του παιζει ο Nico Wayne Toussaint φυσαρμονικα που μ'αρεσει πολυ και το κομματι πολυ ωραιο επισης.

• Απαντήσεις 2.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Ωραιος ο Neal...image.gif

Παμε να ακουσουμε τους παρακατω κυριους στο_imho_καλυτερο κομματι των LZ.

Δημοσιευμένο

Εξοχη μπλουζα Magna. Αδιαμφισβητητα ξερεις να ντυνεσαι με φινετσα.okay.gif

Mερσί μποκού Waterfall!Υποχρέωσίς μου ::)

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Δημοσιευμένο

Eχω κι εγω μια απο ενα live τους στην Αθηνα πριν καμια δεκαρια χρονια, στο πισω μερος γραφει ολα τα μερη που θα επαιζαν στην tour, εκ των οποιων δυο ηταν στην Ελλαδα, Αθηνα και Θεσσαλονικη. 8)

Δημοσιευμένο

Είναι η μοναδική μπλούζα από συγκρότημα που έχω φορέσει και στις 5 Ιουλίου θα πατήσει Μύτικα! 8) ;D ;D ;D

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Δημοσιευμένο

μην ανησυχείς βρε... κανένας άνεργος γνωστός-άγνωστος που κάνει στροφή καριέρας και ψάχνει απασχόληση ως επιδειξίας θα είναι... απλά μην τον κοιτάς και θα εξαϋλωθεί... ;D

Πες το ντε και είχα αρχίσει να ανησυχώ...να τον στηρίξω τον άνεργο συνάνθρωπο  :P ;D

Btw έχετε ανεβάσει κομματάρες 8)

Σπανίως μου αρέσουν οι καθαρές κιθάρες...

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Δημοσιευμένο

Είναι η μοναδική μπλούζα από συγκρότημα που έχω φορέσει και στις 5 Ιουλίου θα πατήσει Μύτικα! 8) ;D ;D ;D

Καλησπέρες!  Εάν την φοράς εσύ, Magna, χαιρετίσματα στον Δία..... 8) 
Δημοσιευμένο

Καλησπέρες!  Εάν την φοράς εσύ, Magna, χαιρετίσματα στον Δία..... 8) 

Φυσικά κι εγώ τη φοράω Cigaret!Θα ασπρίσει απ'τον ιδρώτα αλλά θα δροσιστεί στα 2918μ.Θα δώσω χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά εκεί πάνω ;D ;D ;D

Είναι πατρινός το παληκάρι που παίζει κιθάρα.Αυτοδίδακτος,23χρ. και απ'τους καλύτερους παίχτες που έχω δει!  8)

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Δημοσιευμένο

Καημένε Μύτικα τι σου μελε να πάθεις.

Αν είναι δυναμόν δλδ να περπατάει στο βουνό άνθρωπας με τέτοια αμφίεση και στυλ. Ημαρτόνε δλδ, που πας σε συναυλία? Με ελικόφτερο θα σας πάνε Μύτικα? Άσε δε το στυλιστικό μέρος της ιστορίας. Μα μπλουζάκι βαθύ μωβέ? Την έπόμενη βάλε του Β. Παπακωνσταντίνου λαίμαι  ;D ;D ;D

Καλά Χρηστούγεννα και Χρήστος ασβέστη λαίμαι. Πατήσαν τα φρικιά τις κορφές  :'( ;D ;D ;D

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...