Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Ο λογαριασμός μου, για κάποιον λόγο επανήλθε, thanks boss Λοιπόν απο τω έργω Ιούδα έχουμε και σε λευκό
magna Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=6yNM_k_6pbY καθείς με τον πόνο του...με την καληνύχτα μου Ποιός σκότωσε τον Tesla?
pericles Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=gdya-VDdBiA Aντε μπρε παρτε και λιγο Τζιμακο σολο στο machine gun @ Fillmore east !!
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Να ΜπάωΚ κι εγώ γιατί αύριο έχω Πεντάλοφο στο πρόγραμμα πορνό-πορνό με την αυγούλα, με ένα άσθμα που ταιριάζει με το περιρρέων οινόπνευμα των ημερώνε λαίμαι No one wants an alien
magna Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Tον είδα περσι σε μπαράκι στα εξάρχεια,20 άτομα ήμασταν δεν ήμασταν.Βγήκε μόνος του με μια ακουστική κιθάρα, αφού η μπάντα έχει πλέον διαλυθεί και έπαιξε τόσο όμορφα για 2 ώρες που παραλίγο να μας πάρουν τα κλάματα και τα 20 άτομα.Περσόνα ο Edgar! Ποιός σκότωσε τον Tesla?
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Tον είδα περσι σε μπαράκι στα εξάρχεια,20 άτομα ήμασταν δεν ήμασταν.Βγήκε μόνος του με μια ακουστική κιθάρα, αφού η μπάντα έχει πλέον διαλυθεί και έπαιξε τόσο όμορφα για 2 ώρες που παραλίγο να μας πάρουν τα κλάματα και τα 20 άτομα.Περσόνα ο Edgar! τώρα με στενοχώρησες... χαμπάρι δεν πήρα... κρίμα... ελπίζω να ξανάρθει και να μη μου ξεφύει αυτή την φορά... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
pericles Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια της δεκαετιας του 70 (τελη 70'ς) με φοβερα φωνητικα και ατμοσφαιρα!!10CC i am not in love!!Σε σχετικα προσφατη συναυλια τους!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις