Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Άντε, και ένα για πάρτυ μου πριν επανέλθω με τα πασχιατικα...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Και ένα με μια ΚΟΥΚΛΑΡΑ με ΦΩΝΑΡΑ
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Και ένα με μια ΚΟΥΚΛΑΡΑ με ΦΩΝΑΡΑ Ακριβώς... Παρενθετικά, μια βαβούρα, με την οποία χτυπιόμαστε μικροί, εκτός απο με τα της τζανις... Επανέρχομαι με πασχαλιάτικα
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Η καλύτερη ροκ όπερα εβερ ήταν, για μένα, το Jesus Christ superstr, με αγαπημένη μου εκτέλεση αυτή του φιλμ... Ξεκίναγε έτσι...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 αυτο, το τραγουδαγε πολύ ωραία η Κική...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Ο Ιουδας στο φιλμ, ο πιο αγαπημένος Ιουδας εβερε, τον προειδοποίησε... Μόλις στο δεύτερο κομμάτι του musical... Δεν τον ήκουσε... Φοβερό γκρουβ... Ειδικά σε θέατρο, live, σκοτώνει...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Η καλύτερη ροκ όπερα εβερ ήταν, για μένα, το Jesus Christ superstr Λυπούμαστε κύριε, ο λογαριασμός σας, έχει απενεργοποιηθεί ;D ;D ;D Μόνο ο Κάταρρακτ καταλαβαίνει από έπη λαίμαι No one wants an alien
magna Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Η καλύτερη ροκ όπερα εβερ ήταν, για μένα, το Jesus Christ superstr, με αγαπημένη μου εκτέλεση αυτή του φιλμ... Ξεκίναγε έτσι... ...και οι livin' blues έκαναν μια καταπληκτική διασκευή στο overture :) Ποιός σκότωσε τον Tesla?
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις