Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Φτου σου ρε φουστη Μου τέλειωσε το φασκόμηλο Δε γαμιεται... που θάγραφε και ο Johnny Θα το ρίξω στο ΤΣάι Καλησπέρα Καλό Πασχα κορίτσια
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Ο μπος τύχει ρίξει στο κολοβαρεμα τώρα τελευταία, ή μου φαίνεται? H ώρα είναι λάθος Όταν συνδέομαι ως μέλος δεν βλέπω την μπάρα να τα πρόσφατα αριστερά... Yameth... WAKE UP Αφιερωμένο στο ψαγμένο "κορίτσι" του νήματος
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 I know, tomorrow I'll wake up with blood in my eyes... blood in my eyes got u... μπεϊμπ...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Ποτε δεν τη συμπάθησα αυτήν τη γυναίκα ΗΤΑΝ τόσο ΑΣΧΗΜΗ και ΤΟΣΟ ΤΣΙΡΙΔΑ ΤΙ να κάνει ο τρόλεϊ αραγες? Χάθηκε...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Και μιας και αναφέρθηκα στον τρόλεϊ ας του αφιερώσω ένα σύντομο... Είμαι σίγουρος ότι μόνον αυτός μπορεί να αντιληφθεί το μεγαλείο του συγκεκριμένου Άσθματος http://youtu.be/wQzUCO7rG0M
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Αυτη την βδομάδα δεν ήταν που πήρα 17 μέιλ, on my yahoo account, απο τον Φωτη? Ανεβαζε τα κομμάτια του στο soundcloud, and I am a follower... Να του αφιερώσω το επόμενο, που ΞΕΡΩ οτι είναι απο τα αγαπημένα του...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Γεια σου βρε Ντίνο.... :DΡόμπα έγινα... :-[ :P ::) ;D Αφού έπιασες τον Τιτανοτεράστιο και ένα από μένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις