ignantios Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2015 Ρε Ιγνάντιε, αν έχεις link για το custom wiring της Suhr, αυτή είναι η απάντηση που ψάχνει ο Άρης (νομίζω). εαν εχεις πραγματικους μονους και οχι noiseless και καλό καθαρό λαμπατο ενισχυτή θα καταλάβεις εύκολα ότι κάτι δεν κάθεται καλά σε αυτό. ...ασε οτι η μετάβαση απο 500 αρη σε 250 αρη ενισχύει ακόμα περισσότερο το volume drop και τη διαφορά στο presence των μαγνητών . βρίσκεται εύκολα στο νετ με ελάχιστο ψαξιμο.Εαν δεν το βρει το στέλνω με πμ. RUN FOREST....RUN!!!!
ignantios Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2015 σε μία anniversary φίλου έβαλα τον κανονικό με φοβερα αποτελέσματα πολύ ανοικτος μαγνήτης και εχει αυτο το punch που λες που δεν έχει ο 59.Στις δικές μου εχω τον lil οχι οτι δεν μπορούσα να βάλω κανονικό απλα ο lil κάνει καλύτερο out of phase λογω τοποθέτησης του μαγνήτη .Βέβαια δεν είναι 100%humbucker αλλα ουτε εγω είμαι 100%: όμορφος, καλός κιθαρίστας , πετυχημένος στη δουλειά μου κλπ......άρα αυτο μου αξίζει. ;D RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση