Stel Andre Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σε ολους! Παραθετω ενα νεο βιντεο σε διαφορετικο υφος απ'οτι συνηθως! Ενα Djent τζαμαρισμα με την νεα μου εφταχορδη Music Man JP7 και το Axe-Fx 2. Ελπιζω να σας αρεσει! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Εγώ περίμενα να δω στη πράξη τι κάνει μια 7χορδη κιθάρα και τελικά είδα τρίχορδη ::) No one wants an alien
Stel Andre Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 OP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Welcome to Djent! 8) My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Welcome to Djent! 8) Κοίτα, ούτε μάντης είμαι, ούτε ξένες γλώσσες γνωρίζω και αν εσύ θεωρείς εαυτό μάστερ, οφείλεις πρώτα να εξηγήσεις στους άσχετους σαν εμένα τι εστί Djent και μετά γιατί αυτό πρέπει να παίζεται σε 7χορδη κιθάρα, ενώ φαίνεται πως χρειάζονται μόνο 3. Επαναλαμβάνω, πως είμαι αδαής. No one wants an alien
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Τον βαμβακαρη τον ρώτηΞες γιατί παίζει με τριχορδο μπουζουκι, που θα σε δωκουμε και λογαριασμό γιατί. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Τον βαμβακαρη τον ρώτηΞες γιατί παίζει με τριχορδο μπουζουκι, που θα σε δωκουμε και λογαριασμό γιατί. ;D Βρε μπάρμπα τρίχορδα ήταν τα μπουζούκια, μετά έγιναν τετράχορδα. Ας μην αρχινάμε απ τα βασικά γιατί, ας μάθουμε πρώτα για τας επεκτάσεις, πως τα τγία έφιναν 4, ή τα 6, 7 No one wants an alien
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Welcome λέμε ;D Το βίντεο το είδα. Καλός ο ήχος σου, και το θέμα. Djent δεν ακουω γενικά. Ωραίο και το στουντιακι. Φιλική συμβουλή, βγάλε τον σκούφο (σε κλειστό χωρο) είναι παραφωνία. Στο λεω, γιατί η δουλειά σου ειναι οπτικο-ακουστικη. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2015 Φιλική συμβουλή, βγάλε τον σκούφο (σε κλειστό χωρο) είναι παραφωνία. Ώρες, ώρες παθαίνεις κάτι εμπλοκές όμως ε? Ούτε G3 λαίμαι ;D ;D ;D Με θυμίζεις αυτούς που λένε για τις κάλτσες-αντρικές- στο σεχ No one wants an alien
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση