Sonata-Arctica Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Το έχει δοκιμάσει κανείς, να μου πεί γνώμη?
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ έχω δει βίντεο απο το αντίστοιχο ασημένιο που είναι για πιο overdrive φάσεις.Ομολογώ ενθουσιάστηκα λίγο.ΜΟυ άρεσε που έχει αρκετές επιλογές για διαμόρφωση ήχου και ο ήχος αυτός καθε αυτός ήταν in your face.Φαντάζομαι αυτό που είναι για πιο κάφρικες καταστάσεις θα τα σπάει.Είδωμεν... You are wrong f**ked and overatted...
Sonata-Arctica Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Σκέφτομαι να το παραγγείλω απo musictoyz, το έχει αρκετά φτηνά. Υπάρχει κανένα άλλο πετάλι σε τέτοιο στύλ?
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Λαμπάτο που να τα χώνει;; You are wrong f**ked and overatted...
Sonata-Arctica Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Έχω στείλει email στο musictoyz, εδώ και μία βδομάδα σχεδόν και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα... :x Έχει πάρει κανείς απο κεί τίποτα ? Σε πόσο καιρό θα φτάσουν άραγε Ελλάδα? Και τι παραπάνω θα πληρώσω πέραν από την τιμή και τα μεταφορικά ?
konu57 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Παρε απο Ευρωπη. Το ειχα δει σε γνωστα γερμανικα eshops. Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
Sonata-Arctica Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Το έψαξα αλλά είναι ακριβό... Γύρω στα 300 ευρώ, δηλαδή όσο το έχει και ο Διαμαντόπουλος... Μόνο από Αμερική είναι πιο φτηνά...
Sonata-Arctica Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Βρήκα ένα μαγαζί που στέλνει παγκοσμίως και με δωρεάν μεταφορικά άνω των 99$... Το εν λόγω μαγαζί πουλούσε και κάτι ρώσικα AMT Pedals, και μου φάνηκαν πολύ καλά... Έχει δοκιμάσει ή ακούσει κανείς κανένα τέτοιο? Συγκεκριμένα σκέφτομαι το California Sound, για leadaκια φαίνεται πολύ καλό... Για ρυθμικά δεν ξέρω... ¶λλες επιλογές το Metalizer, Extreme III, Fatal Tube... Και ένα link ;) : http://www.amtelectronics.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση