pericles Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 To γνωστο Ιταλικο progressive συγκροτημα παρ'ολα τα χρονακια τους σε μεγαλη φορμα δειχνουν πως παιζεται η προγκρεσιβ μουσικη σε ενα κοινο που γνωριζει μουσικη (Ιταλικο κοινο )!!Απολαυση !!
magna Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 To γνωστο Ιταλικο progressive συγκροτημα παρ'ολα τα χρονακια τους σε μεγαλη φορμα δειχνουν πως παιζεται η προγκρεσιβ μουσικη σε ενα κοινο που γνωριζει μουσικη (Ιταλικο κοινο )!!Απολαυση !! +10 Ποιός σκότωσε τον Tesla?
pazo Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Φοβεροί μουσικοί! Μας τους γνώρισε, ( ποιος άλλος; ), ο Γιάννης Πετρίδης την δεκαετία του '70. Από τα πλέον αγαπημένα prog σχήματα, από τότε!
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! InfluenSir!
pericles Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Εσυ Νεστορα μου τσιμπησες 2 απο τα αλπουμ που ειχα PFM ?σε σφαξα ;D ;D ;D ;D
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Εσυ Νεστορα μου τσιμπησες 2 απο τα αλπουμ που ειχα PFM ?σε σφαξα ;D ;D ;D ;D Ναι τις ιταλικές εκδόσεις. Έχω όμως και τις με αγγλικό στίχο. ;) Αφού ξέρεις είμαι μέγας δισκοσυλλέκτης. Την επόμενη φορά που θα έρθω σπίτι σου, θα πάρω και τους δίσκους των Smiths που έχεις. :) InfluenSir!
pericles Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Τους πουλησα σε ενα κοροιδο :D ,δεν μου φερνεις πισω τους 2 που τσιμπησες οσο τους πληρωσες θα παρεις!!
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Ξέρεις ποια λέξη σε πολλές γλώσσες είναι περίπου ίδια; No. :-* InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση