Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

To γνωστο Ιταλικο progressive συγκροτημα παρ'ολα τα χρονακια τους σε μεγαλη φορμα

δειχνουν πως παιζεται η προγκρεσιβ  μουσικη σε ενα κοινο που γνωριζει μουσικη (Ιταλικο κοινο )!!Απολαυση !!

Δημοσιευμένο

To γνωστο Ιταλικο progressive συγκροτημα παρ'ολα τα χρονακια τους σε μεγαλη φορμα

δειχνουν πως παιζεται η προγκρεσιβ  μουσικη σε ενα κοινο που γνωριζει μουσικη (Ιταλικο κοινο )!!Απολαυση !!

+10

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Δημοσιευμένο

Φοβεροί μουσικοί!

Μας τους γνώρισε, ( ποιος άλλος; ), ο Γιάννης Πετρίδης την δεκαετία του '70.

Από τα πλέον αγαπημένα prog σχήματα, από τότε!

Δημοσιευμένο

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

InfluenSir!

Δημοσιευμένο

Εσυ Νεστορα μου τσιμπησες 2 απο τα αλπουμ που ειχα PFM ?σε σφαξα ;D ;D ;D ;D

Ναι τις ιταλικές εκδόσεις.

Έχω όμως και τις με αγγλικό στίχο.  ;)

Αφού ξέρεις είμαι μέγας δισκοσυλλέκτης. Την επόμενη φορά που θα έρθω σπίτι σου, θα πάρω και τους δίσκους των Smiths που έχεις.  :)

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...