MaNoS-4- Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα σας φιλοι μου.Θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει κανεις για τη χρηση του breath controller στα πληκτρα.Εχω δει καποια βιντεακια και προβληματηστηκα..πως ακριβως λειτουργει?Φυσαμε και αντικαθιστουμε το volume pedal η κανει και αλλες λειτουργιες γυρω απο την εκφραση και το συναισθημα που θελουμε να βγαλουμε στο παιξημο?Αν ειπα καμια κοτσανα σορυ 8) Περιμενω απαντησεις.. :D
mystic Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 katala eides ta videakia me ton kotti. diavase edo na deis ti kani http://www.midisolutions.com/prodbth.htm
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Οχι ενα τουρκο ειδα..μπορεις να μου δωσεις διευθυνση για να δω τον Κοτη?Με το trinity το παιζει το breath?
mystic Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 http://www.abdallahsafar.com/Forum/topic.asp?TOPIC_ID=11425 oxi me hxous apo to extreme midi to cz101 casio kai to breth control. esu exeis tou tourkou to side na to do kai ego?
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Ισως τελικα να μιλαμε για το ιδιο.Και αυτος με casio επαιζε.Στη σελιδα που δεινεις παιζει ο Κοττης?Εγω ειχα κανει ενα search στο youtobe και ειχα ψαξει τη λεξη amza.Και μου ειχε βγαλει και τον τυπο που σου ειπα!
mystic Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 autos pou o typos pou eides einai o kottis den einai tourkos. kai ton amza ton exo dei poly kalos.
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Kalos o Amza ontos alla allo style.Protimo Deko as poume..h Zora...tetoio style...poio romiko... (sorry gia ta greeklish alla eimai se net kai kati paizei..den allazei h grammatoseira se ellhnika 8) )
MALLIAS KORG Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 GIA SAS PEDIA. O KOTTIS EINAI TO 1 ELLADA KAI O AMZA EINAI BOYLGAROS DEN EINAI KANIS TOYRKOS. PAIZW TIN IDIA MOYSIKI KAI XERW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση