birbiloni Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Γεια σας φιλοι Με ειχατε βοηθησει παλαιοτερα http://www.noiz.gr/index.php?topic=206204.0 και σε λιγο θα εχω στα χερια μου την bh250. Το προβλημα μου ειναι οτι η καμπινα εχει εισοδους δυο jack παραληλα και η κεφαλη μια εξοδο speakon. Ποια νομιζετε οτι θα ηταν η ιδανικη συνδεση α. καλωδιο jack / jack β. καλωδιο speakon / jack γ. η να αλαξω τις εισοδους της καμπινας σε speakon; το πιο ευκολο για μενα βεβαια ειναι το πρωτο γιατι απο οτι ξερω το speakon παιρνει και jack και εχω ηδη και καλωδιο το κοτσαρω και τελος αλλα λεει; Ευχαριστω !!!
Gommer Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Μεγιές 8) Για την περίπτωσή σου το β. για μένα είναι η καλύτερη λύση. Αλλά θα παίξει μόντα. Θα πάρεις ένα jack-jack ή ένα με speakon-speakon και θα αλλάξεις την μία άκρη. Ή θα πάρεις καλώδιο χωρίς άκρες και θα του βάλεις εσύ (ή κάποιος άλλος) τα βύσματα.
sideFX Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Στην περίπτωση που έχει διπλή έξοδο (speakon που παιρνει και jack στο κέντρο) και αφού έχεις ήδη το καλώδιο το συνδέεις και είσαι κομπλέ. And I know, I’m going right into the storm And I know, I’m gone
birbiloni Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Στην περίπτωση που έχει διπλή έξοδο (speakon που παιρνει και jack στο κέντρο) και αφού έχεις ήδη το καλώδιο το συνδέεις και είσαι κομπλέ. H εισοδος ειναι αυτη. Θα ειναι οκ με το καρφι;
birbiloni Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Μεγιές 8) Για την περίπτωσή σου το β. για μένα είναι η καλύτερη λύση. Αλλά θα παίξει μόντα. Θα πάρεις ένα jack-jack ή ένα με speakon-speakon και θα αλλάξεις την μία άκρη. Ή θα πάρεις καλώδιο χωρίς άκρες και θα του βάλεις εσύ (ή κάποιος άλλος) τα βύσματα. να το κολησω ετσι;
sideFX Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Γεια σας φιλοι Με ειχατε βοηθησει παλαιοτερα http://www.noiz.gr/index.php?topic=206204.0 και σε λιγο θα εχω στα χερια μου την bh250. Το προβλημα μου ειναι οτι η καμπινα εχει εισοδους δυο jack παραληλα και η κεφαλη μια εξοδο speakon. Ποια νομιζετε οτι θα ηταν η ιδανικη συνδεση α. καλωδιο jack / jack β. καλωδιο speakon / jack γ. η να αλαξω τις εισοδους της καμπινας σε speakon; το πιο ευκολο για μενα βεβαια ειναι το πρωτο γιατι απο οτι ξερω το speakon παιρνει και jack και εχω ηδη και καλωδιο το κοτσαρω και τελος αλλα λεει; Ευχαριστω !!! Στην περίπτωση που όντως ισχύει το bold δεν έχεις να κάνεις κάτι. Το θέμα μας όμως είναι αν τελικά ισχύει ή όχι. Που το είδες ότι παίρνει και jack στο κέντρο? Ρωτάω γιατί στη σελίδα της TC το αναφέρει σαν speakon μόνο. H εισοδος ειναι αυτη. Θα ειναι οκ με το καρφι; Αν δεν παίρνει τελικά jack και είναι σκέτο speakon τότε πηγαίνεις σε ένα κατάστημα και ζητάς να σου φτιάξουν ένα καλώδιο speakon σε jack, το παραγγέλνεις μέσω νετ, ή παίρνεις το καλώδιο που έχεις και το μοντάρεις όπως περιγράφεις. And I know, I’m going right into the storm And I know, I’m gone
Gommer Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 να το κολησω ετσι; Απο όσο γ νωρίζω δεν παίρνει jack. Και επίσης γνωρίζω ότι σε όποιο κατάστημα πας θα στο φτιάξουν άνετα στην στιγμή. :)
jaco s Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2015 Όταν με το καλό τα καταφέρεις, πες μας και εντυπώσεις για την κεφαλή, νομίζω θα ενδιέφερε αρκετούς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση