trolley Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Εχω το new day rising σε βινύλιο ;D ;D ;D Εεε.. τι ρωτάς τότε ποιος δίσκος έχει την καλύτερότερη ηχογράφησις; ;D ;D ;D Mea Culpa
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Παιζω σοβαρα πραγματα αλλα για πλακα. Εγώ αντιθέτως παίζω πράγματα της πλάκας, σοβαρά όμως. InfluenSir!
theoctapus Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως όταν παίζω σπάω πλάκα στα σοβαρά. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
trolley Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Έπαιζα στην Πλάκα Και με είπες "Βλάκα" Μα του Ξύλλου η Λάκκα Ήτανε Βαρειά Mea Culpa
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Ο καρκίνος είναι το φλάντζερ της σοβαρότητας Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
theoctapus Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Ο καρκίνος είναι το φλάντζερ της σοβαρότητας Είσαι σε λάθος thread, σοβαρέψου. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Και εγω Παρθενος ειμαι και οχι μονο στο ζώδιο. Δεν εχω παει με γυναικα. Ουτε με τη γυναίκα μου. Αυτο που δεν καταλαβα ποτέ μου, ειναι πώς τελικά ειμαι πατέρας,.......εχω παιδι. Πως γινεται; Αφου ειμαι παρθενος. χαχααχχααχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
mamonu Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 [flash=200,200] χωρις καπνο...γιατι φερνει την επαρατη νοσο... "Don't panic!" - Douglas Adams
marathon Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο που δεν καταλαβα ποτέ μου, ειναι πώς τελικά ειμαι πατέρας,.......εχω παιδι. Πως γινεται; Αφου ειμαι παρθενος. δεν θέλω να σε στεναχωρήσω...αλλά όταν παίζεις με τα πλήκτρα με τις ώρες...μήπως η γυναίκα σου πάει στο μανάβη? ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Έπαιζα στην Πλάκα Και με είπες "Βλάκα" Μα του Ξύλλου η Λάκκα Ήτανε ΒαρεΓιά ΚΟΡΕΚΤΕΝΤ ;D και συμπληρωνω: Hτανε μαονι και του κΣυλου η σκονη εμπαινε σαν το καρφι μεσα στην καρΝΤια www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση