EimaiDimos Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2015 https://soundcloud.com/eshatos-1 Παίρνω και εγω λοιπον το θαρρος να ανεβασω το πρωτο ολοκληρωμενο (?) κομματι μου. (Ισως να εχουν μερικα θεματα οι εντασεις)
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίο το πρώτο σου ολοκληρωμένο κομμάτι. Δυναμικό και χωρίς σωστές εντάσεις δεν μας χαλάει καθόλου. :)
theStratWithin Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Το άκουσα ήδη δυο φορές. Μπράβο, πολύ ωραίος. Και η μίξη μια χαρά ακούγεται. Μια ερώτηση: όλα τα όργανα είναι φυσικά;
EimaiDimos Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Χαιρομαι που σας αρεσε. Μονο οι κιθαρες ειναι φυσικες, με παραμορφωσεις μεσα απο τον υπολογιστη.
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίο κομμάτι, μπράβο! :)
gvour Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Θα συμφωνησω με ολους τους προπλαλησαντες ειναι ωραιο,βαλε και μια φωνη φιλτατε να γουσταρουμε και πιο πολυ. Ετσι η αλλιως ειναι ομως καλο. Μπραβο!
EimaiDimos Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Ως προς την φωνη θα προτιμουσα να το αφησω ετσι, πιο πολυ post rock δηλαδη. Ευχαριστω παντως για το θετικο feedback :)
theStratWithin Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2015 Θες να πεις δυο λόγια με τι το έγραψες; (DAW, plug-ins, αν είχες MIDI controller, ειδικά τα drums μ'ενδιαφέρουν)
EimaiDimos Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2015 Θες να πεις δυο λόγια με τι το έγραψες; (DAW, plug-ins, αν είχες MIDI controller, ειδικά τα drums μ'ενδιαφέρουν) Ναι. Το μπασο ειναι με το Trillian Tα drums με το EZdrummer και εχω βαλει κατι κομπρεσορες/reverb Οι κιθαρες ειναι απο αυτο Eπισης sampletank, ewqlso και μερικα απο το cubase το ιδιο. (Ναι, εχω midi controller για να ειμαι ειλικρινής) ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση