LightStringer Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Συμφωνω σχετικα με την αναφορα σου στο βρωμικο καναλι - ηταν κακη η δικη μου διατυπωση. Κυριως το καθαρο με ενδιαφερει μια που θα παιρνω απο εκει κ περα οποιαδηποτε παραμορφωση η εφφε μεσω της boss
LightStringer Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Μηπως κατι δεν αναφερω σωστα ??
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Ναι.Είναι κρίμα να πάρεις έναν τόσο καλό ενισχυτή και να χρησιμοποιείς την παραμόρφωση της πεταλιέρας.Είναι σαν να έχεις πάρει μια Ferrari και να την κυκλοφορείς στα στενά της Αθήνας. More is more. Yngwie Malmsteen
LightStringer Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Η εγω συνεχιζω να μην καταλαβαινω :P η κατι δεν λεω σωστα. Η δημιουργια overdrive με καποιο αναλογικο πεταλι στο καθαρο ενος λαμπατου ενισχυτη ειναι εξισου κακη "δημιουργια" κατα τη γνωμη σου σε σχεση με την παραμορφωση που θα σου δωσει ο ενισχυτης απο μονος του ?
chris gti Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Κοίτα οπωσδήποτε και τον tubemeister 18 (σκέτο κεφαλι). Πολύ καλά καθαρά Καλό overdrive/distortion κανάλι effects loop red box με cab simulation για να μην κουβαλάς καμπίνες πούπουλο 5 κιλά επιλογή για 1/5/18 watt παίρνεις και πολλά ρέστα στο budget σου (μτχ) Τσέκαρε τον.
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Η εγω συνεχιζω να μην καταλαβαινω :P η κατι δεν λεω σωστα. Η δημιουργια overdrive με καποιο αναλογικο πεταλι στο καθαρο ενος λαμπατου ενισχυτη ειναι εξισου κακη "δημιουργια" κατα τη γνωμη σου σε σχεση με την παραμορφωση που θα σου δωσει ο ενισχυτης απο μονος του ? Ανάλογα το είδος μουσικής,το πετάλι και τον λαμπάτο ενισχυτή. Κακή δημιουργία δεν υπάρχει,εφόσον αρέσει σε σένα,εμάς μας περισσεύει. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το OD κανάλι του JCM800-900 (πχ) δεν επιτυγχάνεται από κανέναν καθαρό λαμπάτο με οποιοδήποτε πετάλι κι αν έχει μπροστά. More is more. Yngwie Malmsteen
Stavros_F Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, αν και εγώ στη θέση θα πήγαινα για μεταχειρισμένο combo (και μάλιστα σε κάτι Marshall) και θα είχα την boss για όλα τα υπόλοιπα εφέ. Όχι βέβαια ότι αν βάλεις τη boss στο καθαρό κανάλι ενός λαμπάτου θα πάρεις άσχημο αποτέλεσμα. Όπως είπε και ο Bill, καλό κακό δεν υπάρχει, είναι τι σου κάνει κλικ εσένα. Σκέφτομαι απλά και λέω ότι εφόσον δίνεις που δίνεις τα χρήματα, γιατί να μην πάρεις ένα ενισχυτή που θα έχει και καλό βρώμικο, ώστε μελλοντικά ίσως το χρειαστείς.
ndnikola Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Εαν θες να παίζεις με διπλούς μαγνήτες και να έχεις καθαρό ήχο, θα πρότεινα να ακούσεις από κοντά τους ενισχυτές που έχεις στις επιλογές σου για να βεβαιωθείς ότι παραμένουν καθαροί στις εντάσεις που σε ενδιαφέρουν (δηλ δεν 'σπάνε' σε overdrive λόγω διπλών). Από τους 20άρηδες που έχω ακούσει, ο koch studiotone είναι ΟΚ για αυτό τον σκοπό, αλλά εκτός του budget σου καινούργιος. http://www.lustinger.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση