SamTheRipper Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Όπως ξέρετε πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και για μένα διπλή χαρά γιατί θα παραγγείλω τη Boss me-50 και τη digitech metal master :twisted: :twisted: (Αν δε με αποκληρώσει ο πατέρας μου πρώτα!!) Anyway,σκεφτόμουνα το θέμα της τροφοδοσίας και επειδή δε μου αρέσει η φάση με τις μπαταρίες σκεφτόμουνα κάποιον τροφοδοτή ή όπως τον λένε.Δε συμφέρει άλλωστε να δουλεύεις μια πεταλιέρα που την έχεις σπίτι σου με μπαταρίες νομίζω. Αφού θα τις παραγγείλω από thomman,έπεσε το μάτι μου πάνω σε κάτι τροφοδοτές των ομόνυμων εταιριών.Εκεί που χάρηκα είδα τις τιμές και το ένα κάνει 25 και το άλλο 20(νομίζω)¤!Ε????Ο πατέρας μου μου είπε πως κάτι μετασχηματιστές που έχουν εξόδους για όλες τις δυνατές χρήσεις είναι πολύ φθηνοί! Τι πρέπει να χρησιμοποιήσω? Έναν τέτοιο μετασχηματιστή τον είχα χρησιμοποιήσει σε ένα πεταλάκι που μου έδωσε ένας φίλος μου,και έβγαζε και λίγα παράσιτα και ψιλοανησυχώ τώρα για το θέμα της τροφοδοσίας!
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Η Boss δεν έχει δικό της τροφοδοτικό μέσα;; Για το Metal master αν δεν πάρεις άλλα πετάλια στο άμεσο μέλλον πάρε τον digitech μετασχηματιστή για να είσαι οκ :wink: You are wrong f**ked and overatted...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Για να μην γράφω σε άσχετα thread θα συνεχίσω εδώ. Η Boss δεν έχει μετασχηματιστή μαζί όπως μου είπε ο Superfunk. Σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω κάποιον τέτοιο μετασχηματιστή αλλά μου είπαν(και το έχω συναντήσει και εγώ) πως τέτοιοι μετασχηματιστές μπορεί να κάνουν θόρυβο(ο συγκεκριμένος κάνει και για αυτό ανησυχώ) Τώρα όλη αυτή η φασαρία γίνεται γιατί και οι 2 μαζί κάνουν 50Ε και μου φαίνονται λίγο ακριβούτσικα,αλλά αν μην είμαι σίγουρος για το αν θα κάνουν ήχο οι άλλοι προτιμώ να δώσω και 50Ε παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση