digisilence Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Για δες και τα 240 mkII Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
reverbfun Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Τα ειδα!Φαινονται απο το site ως τα πιο διαδεδομενα της σειρας για μειξεις κλπ! Εσυ τι γνωμη εχεις? Τα 141mk2 τα εχεις υποψιν σου?
digisilence Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Ναι τα εχω. Οσο για τη γνωμη μου,,,. Και τα 2 ειναι μια χαρα ακουστικα, για τα mkII λεω κι οχι τα studio. Δεν θα επελεγα ομως κανενα ακουστικο για να κανω μειξη... Επισης θα απεφευγα να βαλω ανοικτου-ημιανοικτου τυπου ακουστικα, μπροστα σε μικροφωνο. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θα επελεγα ομως κανενα ακουστικο για να κανω μειξη... +1000 Παντως αν δεν εχεις κολλημα με τη μαρκα της AKG τσεκαρε και αυτα Audio Technica ATH-M40X Sennheiser HD280 Pro Sony MDR-7506
reverbfun Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Συμφωνω οτι τα ακουστικα δεν ειναι καταλληλα για μειξεις!Απλα εγω τα χρησιμοποιω πιο πολυ για λογους.....κοινης και μη ησυχιας! ;D Μηπως αντι για ακουστικα να προσανατολισω την αναζητηση μου σε monitor? Υπαρχει καποια οικονομικη για ξεκινημα, προταση?
reverbfun Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Από ό,τι είδα έχει πάρα πολλές προτάσεις το φόρουμ για μόνιτορ οπότε θα τις κοιτάξω. Ευχαριστώ πάντως φίλοι μου για όλες τις απαντήσεις σας. :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση