J's conspiracy Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 Απο το 4ο λεπτο ο ηχος του fuzzαρει επικινδυνα .Και μου αρεσει και στο σολο παιξιμο και στο ρυθμικο που κανει .Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις τι μπορει να χρησιμοποιει ?Απο οσο εχω διαβασει ,εκεινη τη περιοδο πρεπει να ειχε απο drive to bluesbreaker mkII και το ts10 .Μπορει να εχει και τα δυο ανοιχτα και σπρωχνει φουλ τον two rock? ή ειναι καποιο fuzz?κι αν ναι ποιο ?το NG-2 το εχει χρησιμοποιησει στη διασκευη για το crossroads,αν και δε μιλαει με πολυ κολακευτικα λογια για αυτο,οποτε δε νομιζω οτι θα το κουβαλαγε σε live.δε ξερω .καπου εχω διαβασει οτι μπορει να βγαινει απο το microsynth που εχει.καμια ιδεα?
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις τι μπορει να χρησιμοποιει ? Για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι χρησιμοποιει εναν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ drummer.... ;D τι ΤΕΡΑΣ ειναι τουτο μπρε παιδια..!..γνησιο τεκνο του θεου (Steve Jordan) αλλα με εντελως δικη του προσωπικοτητα...με τετοιο drummer & ΤΙΠΟΤΑ να μη παιζεις ΚΑΛΑ ακουγεσαι... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
J's conspiracy Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 Για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι χρησιμοποιει εναν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ drummer.... ;D τι ΤΕΡΑΣ ειναι τουτο μπρε παιδια..!..γνησιο τεκνο του θεου (Steve Jordan) αλλα με εντελως δικη του προσωπικοτητα...με τετοιο drummer & ΤΙΠΟΤΑ να μη παιζεις ΚΑΛΑ ακουγεσαι... ;D δε το συζητω καν ..
sotiroubas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Για μένα ο άλλος κύριος, ο κιθαρίστας που παίζει slide και κρατάει την μελωδία του τραγουδιού,είναι όλα τα λεφτά. https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Administrator Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα μου ακούγεται σαν να υπάρχει ring modulator στην αλυσίδα. Μάλλον είναι απο το microsynth καθώς τα άλλα πεταλάκια που αναφέρεις δεν το δικαιολογούν. Εχω ακούσει πάντως fuzz με τον συγκεκριμένο ήχο, αυτόν που ακούγεται σαν σκισμένο μεγάφωνο, που πολύ θα ήθελα να αποκτήσω κι εγώ. Μου θυμίζει καλές εποχές του Leslie West. Τη μεγαλύτερη γκάμα και ειδίκευση στο fuzz, έχουν πιστεύω τα dirtyboypedals.com Τα φτιάχνει ο πατέρας του Blues Saraceno, κιθαρίστα με απίστευτη αισθητική. Δυσεύρετα μπουτίκ αλλά ισως και να'ναι το μονο πετάλι που θα 'δινα σοβαρα λεφτά για να αποκτήσω. Live and let Live.
J's conspiracy Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 μετα το 4:00 .εδω ειναι με το microsynth .ο ηχος ειναι κοντα αλλα οχι αυτος που με τρελαινει στο crossroads .
Έκτορας Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Κάνετε όλοι λάθος, το μυστικό του ήχου του κρύβεται στο χαλί. Είναι Περσικό, "V.O.S." που λένε και στο Ιράν... ;D Και σιγά την "ηχάρα" που βγάζει από το 4ο λεπτό και μετά. Το πιο πιθανό είναι ότι πατά ένα 2ο Tubescreamer, με αποτέλεσμα να "μπουκώσει" τον ήχο του περισσότερο. Ούτε fuzz, ούτε τίποτα. Over-overdriven ήχος, από 2 OD pedals. Έτσι και αλλιώς πριν το 4ο, παίζει με το κλασικό Tubescreamer. +1 στον Sotirouba, ο τύπος που παίζει slide στο κομμάτι είναι ΟΛΑ τα λεφτά. Τόσο καλαίσθητο παίξιμο slide, δυσκολεύομαι πολύ να βρω σε άλλον κιθαρίστα.
J's conspiracy Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Κάνετε όλοι λάθος, το μυστικό του ήχου του κρύβεται στο χαλί. Είναι Περσικό, "V.O.S." που λένε και στο Ιράν... ;D Και σιγά την "ηχάρα" που βγάζει από το 4ο λεπτό και μετά. Το πιο πιθανό είναι ότι πατά ένα 2ο Tubescreamer, με αποτέλεσμα να "μπουκώσει" τον ήχο του περισσότερο. Ούτε fuzz, ούτε τίποτα. Over-overdriven ήχος, από 2 OD pedals. Έτσι και αλλιώς πριν το 4ο, παίζει με το κλασικό Tubescreamer. κι εγω για 2 drives εκανα υποθεση .Τωρα για το χαλι ,δε το χα σκεφτει .Ποιας εταιριας ειναι ,ξερεις ?εχω δει πολλους κιθαριστες να το χρησιμοποιουν.εχω δει και κατι Χ που εχουν πανω τους με ταινια .λες να παιζει ρολο και το χρωμα της ταινιας για το feedback?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση