optimus Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε ολους παιδια.είμαι νεος στο φόρουμ και πρωτο θεμα που ανοίγω.Πόλυ καλό φόρουμ με πολλές πληροφορίες για αρχάριους και μη και ενα ενα μπράβο-ευχαριστω στα παιδία που δουλεύουν για να έχουμε εμείς οι υπόλοιποι υλικό να διαβαζουμε.ας πάμε λοιπον στον λογο που ανοιξα αυτό το θέμα:έπεσε μια κιθάρα στα χέρια μου μάρκας legend, stratocaster στυλ ,με εναν διπλό και δυο μονούς μαγνήτες.μου την έδωσε φίλος για καποιο πρότζεκτ που κάνω να πάρω parts.Αυτό που είδα λύνοντας την είναι οτι δεν έχει πυκνωτη και ρωταω αν αυτό είναι εφικτό δηλαδή να φτιαξεις πχ κιθάρα και να μην βάλεις πυκνωτή υπάρχει θέμα?ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντησεις :)
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Οι πυκνωτές χρησιμοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά στο tone της κιθάρας. Το πιθανότερο είναι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να τον έχει αφαιρέσει για να πάρει (λίγα) περισσότερα πρίμα. LEGO people live in houses made of their own flesh.
optimus Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω για την απαντηση.οποτε ειναι καθαρα υποκειμενικο,αν θα εχει η κιθαρα πανω πυκνωτη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση