Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Χαιρετώ την παρέα!

Το θέμα μου έχει να κάνει περισσότερο με το να ζητήσω κάποιες συμβουλές από έμπειρους χρήστες πεταλιέρας και αν είναι δυνατό, της GT-100.

Καταρχήν, παίζω κυρίως ακουστική κιθάρα και τρίχορδο μπουζούκι και τελευταία ασχολούμαι και με μια άταστη ηλεκτρική. Παίζω σε μια μπάντα όπου χρησιμοποιώ καί τα 3 αυτά όργανα καθώς κι ένα μπαγλαμαδάκι. Στη συγκεκριμένη μπάντα, αρκετές φορές πρέπει να σολάρω και με την κιθάρα, οπότε και οι διάφοροι ήχοι της πεταλιέρας σίγουρα βοηθούν σ' αυτό.

Προχώρησα στην αγορά της συγκεκριμένης πεταλιέρας γιατί θα μου χρειαστεί και σε άλλα πράγματα που σκοπεύω να κάνω στο μέλλον, επομένως, δεν με απασχολεί εδώ το κατά πόσον είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι τη δεδομένη χρονική στιγμή κλπ...

Αυτό στο οποίο θα ήθελα βοήθεια, είναι ότι, επειδή πρώτη φορά στη ζωή μου ασχολούμαι με πεταλιέρα, πώς μπορώ να τη χρησιμοποιήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να εξυπηρετήσω τις ανάγκες μου με αυτά τα όργανα?

Επίσης, υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση από κάποιον για έτοιμους ακουστικούς (κυρίως) ήχους που να μπορώ να χρησιμοποιήσω?

Γενικά, πάντως, θα ήθελα όποιος έχει σχετική εμπειρία να μου πει 2-3 πραγματάκια για τον χειρισμό της, τον προγραμματισμό της, το πώς θα στήσω τον ήχο που θέλω σε ένα μαγαζί κλπ ώστε να αποφύγω όσο το δυνατό μια κακή αρχή...

Εν ολοίγοις, οποιαδήποτε συμβουλή γύρω από τη συγκεκριμένη πεταλιέρα είναι ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις!  :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...