Aggelos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Έχω το track ηχογραφημένο ωραία και καλά από live και πάω να το κάνω ένα υποτυπώδες mastering στο Wavelab 5. Παιδεύομαι μερικές μέρες μέχρι να πετύχω τον ήχο που θέλω και πάω να το κάνω export για να δω τελικά τι έκανα. Δεν υπάρχει πουθενά export στο Wavelab. Ο μόνος τρόπος που έχω βρει είναι να κάνω playback και συγχρόνως record σε άλλο track αλλά ακούγεται χάλια γιατί η κάρτα ήχου δεν είναι για πολλά... Ξέρει κανείς τι παίζει;
pmelidis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Καλημέρα, έχω την εντύπωση οτι το Wavelab κάνει απλά σέιβ στο ίδιο το wav αρχείο. άρα δεν υπάρχει λόγος να κάνεις έξπορτ, αφού έχεις περάσει επάνω τους κομπρέσορες και τα λοιπά, απλά κάνεις save, και μετά το καις σε ένα σιντάκι και τέλος.
wasted Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Χωρίς να μαι μπροστά στο πρόγραμμα, "Save as" , δεν έχει; Empty Rooms
Aggelos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Υπάρχει save as αλλά δεν εφαρμόζει τα εφε που έχεις φορτώσει εκτός από κανέναν normalize και κανένα gain. Οι κομπρέσορες, τα ρεβερμπ κλπ δεν περνάνε στο τελικο save.....
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Η λυση ειναι αρκετα απλη. Αφου εχεις βαλει στα "rack" τα effects που θελεις, και τα εχεις ρυθμισει, στη συνεχεια, αν δεις κατω κατω ( στο ιδιο μερος οπου ειναι τα rack και το master ) υπαρχει ενα κουμπι που λεει RENDER. Αν το πατησεις, ολα αυτα τα effects θα περασουν στο αρχειο. Στη συνεχεια, κανε Save as, και εισαι ετοιμος. :wink:
Loizos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Κάτω από την μπάρα των εφφέ εκεί που είναι το μαστερ και το dither έχει ένα render. Αυτό περνά τα εφφέ στο αρχέιο σου και ταυτόχρονα τα κάνει bypass (για να μην ξαναπεραστούν). Τώρα αν θες να σώσεις τις παραμέτρους των εφφέ (χωρίς να πειράξεις το αρχείο) για να συνεχίσεις άλλη φορά από εκεί που έμεινες, πας εκεί που λέει preset (κάτω από τα εφφέ), βάζεις το όνομα που θές (για να δημιουργήσεις preset) και πατάς add. Όταν ξανανοίξεις το κομμάτι που θες απλά πας στα preset και κάνεις διπλό κλικ στο όνομα που θες. Έτσι φορτώνεις το απείρακτο κομμάτι μέχρι εκεί που το άφησες. Ελπίζω να βοήθησα. εμμμ.... Αυτά.
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Loizos, μολις γινει το render το Wavelab απο μονο του κανει Bypass ολα τα presets ( απο την εκδοση 3 μεχρι την 5 που εχω δουλεψει δηλαδη ). Οποτε δεν ειναι αναγκη να το κανει ο χρηστης :wink: Μονη εξαιρεση αποτελει το dithering, οπου δεν μπορει να γινει bupass και πρεπει ο χρηστης να το απενεργοποιησει χειροκινητα.
Aggelos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Δεν το ήξερα αυτό. thanks!!!! :)
Loizos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Ναι αυτό είπα και γώ. Αυτό περνά τα εφφέ στο αρχέιο σου και ταυτόχρονα τα κάνει bypass (για να μην ξαναπεραστούν). εμμμ.... Αυτά.
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Εχμ..ναι..συγνωμη..Απο βε-βιασμενη ταχυτητα το διαβασα αλλιως :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση