mamonu Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 [flash=200,200] "Don't panic!" - Douglas Adams
mamonu Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 [flash=200,200] "Don't panic!" - Douglas Adams
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 Παρακατω μια 27λεπτη λεπτομερη παρουσιαση των vintage synths της Yamaha στην ΝΑΜΜ 2015 απο τον Nick Batt (Sonicstate). Στο ταμπελακι του CS80 γινεται αναφορα στο Blade Runner του Παπαθανασιου :-* και στο Dune των TOTO. 8)
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Roland JD-Xi τιμή € 515,00
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Ωραιο. Αλλα μου τη σπαει το κοκκινο χρωμα. Θα το προτιμουσα σε πρασινακι, οπως ειναι η σειρα AIRA.
gutter Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 ^ πω κακασχημο συνθ, αλλη μια διαστημικη πλαστικουρα, απο ηχο/ευχρηστια δεν ξερω παντως απο ντιζαιν ειναι χαλι
Poison Ritual Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω πως η Korg το έχει παραχ3σει με τις επανεκδόσεις του MS-20. Και δυστυχώς καμία δεν έχει τον ήχο του πρώτου. Ακόμα και το kit με τις δήθεν 2 εκδόσεις φίλτρου που στην πραγματικότητα είναι 2 καινούρια φίλτρα που μοιάζουν με τα παλιά (τα οποία δήθεν 2 είναι σχεδόν ολόιδια μεταξύ τους σε αντίθεση με τα παλιά που έχουν εντονότατη διαφορά το ένα με το άλλο). Επίσης είναι πανάκριβα συν ότι γλιτώνουν πολλά λεφτά λόγω του "kit" το οποίο σημαίνει ότι το δένεις εσύ αντί για τις κινεζούλες που θα παίρνανε μεροκάματο στη φάμπρικα. Άποψή μου ότι μας δουλεύουνε.
stavros_d80 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω πως η Korg το έχει παραχ3σει με τις επανεκδόσεις του MS-20. Και δυστυχώς καμία δεν έχει τον ήχο του πρώτου. Ακόμα και το kit με τις δήθεν 2 εκδόσεις φίλτρου που στην πραγματικότητα είναι 2 καινούρια φίλτρα που μοιάζουν με τα παλιά (τα οποία δήθεν 2 είναι σχεδόν ολόιδια μεταξύ τους σε αντίθεση με τα παλιά που έχουν εντονότατη διαφορά το ένα με το άλλο). Επίσης είναι πανάκριβα συν ότι γλιτώνουν πολλά λεφτά λόγω του "kit" το οποίο σημαίνει ότι το δένεις εσύ αντί για τις κινεζούλες που θα παίρνανε μεροκάματο στη φάμπρικα. Άποψή μου ότι μας δουλεύουνε. Στο θέμα του ήχου δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη δεν είχα ποτέ την τύχη να έχω ούτε το original ούτε την επανέκδοση για να τα συγκρίνω. Στο θέμα του kit το κάνει από θέμα άποψης δεν το κάνει από ανάγκη απευθύνεται σε συγκεκριμένα άτομα που τους αρέσει το DIY, οπότε σαν ιδέα είναι ενδιαφέρουσα this is marketing είναι αυτό το 12-18% πχ που θέλουν να πιάσουν σαν καταναλωτή τους diyάδες. Στο θέμα των επανεκδόσεων πάλι δεν βρίσκω κάτι λάθος στην Korg και η Roland τα ίδια κάνει με το AIRA επανακυκλοφορεί ουσιαστικά το TR808.... κάθε κριτική είναι ευπρόσδεκτη απλώς μιλάμε για εταιρίες πολυεθνικές με τμήματα marketing που σαν σκοπό έχουν το κέρδος δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση