Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Κοίτα,πιο σίγουρα και πιο τσαμπουκάτα δύσκολο.Όχι μόνο λόγω έλλειψης skill,αλλά και γιατί η κιθάρα είναι παντελώς ασετάριστη.Παιδεύομαι να παίξω,το λέω κυριολεκτικά.Δεν την παλεύει κάστανο. Τι αλλαγή θέλεις να γίνει στο gain;Να ανεβάσω με τις τελευταίες ρυθμίσεις ή τις πρώτες; More is more. Yngwie Malmsteen
digisilence Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Με οτι κανεις κεφι. 8) Απλα περιμενω 2 αρχεια με Κιθαρα-Mesa-Impulse-τιποτε αλλο. Εαν το gain σου παει απο 0 εως 10 το ενα θα το γραψεις με 2 και το αλλο με 5. Σε πρωτη φαση ψαχνουμε το gain, δεν ξερουμε τη σταθμη της κιθαρας. Θα ακουσουμε και πιθανοτατα να επανελθουμε. Μικρες κινησεις κι ενα βημα τη φορα. ;) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Υποθετω οτι παιζει ρολο και ποια πηγη ακροασεων εχει ο καθενας σας. Ενδεχομενως τον ιδιο ηχο να τον ακουτε διαφορετικα ;)
digisilence Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Υποθετω οτι παιζει ρολο και ποια πηγη ακροασεων εχει ο καθενας σας. Ενδεχομενως τον ιδιο ηχο να τον ακουτε διαφορετικα ;) Φυσικα τον ακουμε διαφορετικα. Ακουμε ομως με σταθερο σφαλμα. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2015 Η αλήθεια είναι παιδιά πως αν μου ζητούσε κάποιος να κάνω ένα cover στο Enter Sandman,μάλλον αυτόν τον ήχο θα χρησιμοποιούσα κι ας έχει σφάλματα. ;D Χωρίς καθοδήγηση από ειδικό (γιατί εγώ προφανώς δεν είμαι) κάπου εδώ είναι τα ταβάνι μου ηχητικά. More is more. Yngwie Malmsteen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση