RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Πάρα πολύ καλή. Συγχαρητήρια. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
marathon Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Την είδα live το Σάββατο...και είναι καλύτερη από τις φωτογραφίες...μπράβο στον πατέρα!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
nasokosm Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Και απο μένα μπράβο εξαιρετική δουλειά! Εξη χορδές και ειναι πολλές
oselifer Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά λόγια! ;) :)
S9F Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Good Lord o' mine... :o Φοβερή... (είσαι πολύ τυχερός που έχεις τέτοιο πατέρα, μακάρι και ο δικός μου να ασχολούνταν με μένα και τον αδελφό μου όταν ήμαστε νεότεροι, από το να ήταν σχεδόν πάντα -κυριολεκτικά και μεταφορικά- απών. Δώστου πολλά συγχαρητήρια! ;)) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Τελικά πήγαμε στον Κακανιάρη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Εξαιρετικό αποτέλεσμα σε μία από τις αγαπημένες μου ζωγραφιές σε κιθάρα... Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες ! Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση