kotsadoros Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Παιδες χρονια πολλα και καλη χρονια! Μολις μονταρα τον μετροπουλο μου μετα απο καιρο με τη βοηθεια απο σχηματικα -αυτι-εμπειρια , το circuit ειναι πολυ κοντα στο μπλε καναλι του καινουργιου bogner 20th anniversary xtc! Ελπιζω να σας αρεσει! Κωστας
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Παιδες χρονια πολλα και καλη χρονια! Μολις μονταρα τον μετροπουλο μου μετα απο καιρο με τη βοηθεια απο σχηματικα -αυτι-εμπειρια , το circuit ειναι πολυ κοντα στο μπλε καναλι του καινουργιου bogner 20th anniversary xtc! Ελπιζω να σας αρεσει! Κωστας Εμένα μου αρεσει το παιξιμό σου τα υπολοιπα στους γνώστες ;D ;) i love my stratogibsontele
kotsadoros Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Εμένα μου αρεσει το παιξιμό σου τα υπολοιπα στους γνώστες ;D ;) νασαι καλα βασιλη!
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Ωραιος ηχος,παιξιμο οπως παντα(κι ας μην ειναι αυτο το θεμα)σκοτω! Καλη χρονια.
kotsadoros Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Ωραιος ηχος,παιξιμο οπως παντα(κι ας μην ειναι αυτο το θεμα)σκοτω! Καλη χρονια. [/quote thanks
kbasilis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Ωραίος ήχος μπράβο φίλε μου :D Flying High Again
Satanas Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Μύρισε 80ila και μ αρέσει!!!!!!
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Ο Bogner δεν ξέρω πώς ακούγεται πάντως αυτό που άκουσα μ' άρεσε πάρα πολύ και σαν ήχος και σαν παίξιμο! Μπράβο!!! :)
iliasaek Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους! Αν και η υψηλη παικτικη ικανοτητα δεν αφηνει πολλα περιθωρια εκτιμησης του gear,εβγαλες ηχαρα! Μπραβο και καλη χρονια!!!!
kkmspm Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 εξαιρετικος ηχος και πολυ ωραιο παιξιμο!!!! ;D www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση