Προς το περιεχόμενο

And Then....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Παραδοσιακά, κάθε χρονιά όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, γράφω ένα κομματάκι όπου προσπαθώ να πιάσω το πνεύμα των ημερών αλλά από τη δική μου ψιλοάρρωστη σκοπιά (είμαι και κυριολεκτικά άρρωστος σήμερα). Εχθές λοιπόν και υπό παράξενη διάθεση και λόγω της ασταμάτητης βροχής και της μαυρίλας, ηχογράφησα το φετινό χριστουγεννιάτικο. Είναι ένα πολύ πολύ μικρό με δυο κιθάρες. Δεν το ήθελα μεγαλύτερο ούτε ενορχηστρωμένο, απλά αυτό που είναι. Όπως πάντα, αν το ακούσετε και σας αρέσει, θερμά συγχαρητήρια για το εξαιρετικό σας γούστο.  ;D

Ενωμοτάρχης

Δημοσιευμένο

Eξαιρετικό και το κομματι και το γουστο μου ;) Κακως που δεν ηθελες να ειναι λιιιιγο ακομα μεγαλυτερο.Για την ενορχηστρωση συμφωνω ,καλυτερα με δυο κιθαρες(ισως αν ηταν μεγαλυτερο ,κανενα περασματακι με σαξοφωνο).

Καταθλιπτικα χαρουμενο( για την ψιλοάρρωστη σκοπιά....)

Δημοσιευμένο

Πανέμορφο είναι, και πανέξυπνα "άρρωστο".

Θα ήθελα βέβαια να το δουλέψεις κι άλλο, να το συνεχίσεις, αλλά ο συνθέτης έχει πάντα δίκιο. 8)

είμαι κυριολεκτικά άρρωστος σήμερα

Κι εγώ ρε φίλε, αν με έπαιρναν τηλέφωνο 3 γυναίκες ανά 10 λεπτά να μου πουν "χρόνια πολλά", θα είχα αρρωστήσει. ;D ;D ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο

Μπράβο. Μέτρησα πάλι αρκετά ακκόρντα που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Σημείωση προς όσους δε σε γνωρίζουν προσωπικά: πολύ αποκαρδιωτικό να το ζείτε live, μη τον βάλετε σπίτι σας, η κιθάρα μου δε μου έχει ξαναμιλήσει από τότε.  :D :D

Μου άρεσε που ούτε ματζορίζει ούτε μινοριάζει αλλά τελικά φτιάχνει δικό του μονοπάτι. Και καλύτερα που είναι μεζεδάκι, δεν είμαστε φαταούλες.  ;D

Ευχαριστούμε για το γιορτινό κέρασμα, καλές γιορτές και (ετεροχρονισμένα) Χρόνια Πολλά και προσωπικώς...

Όπως πάντα, αν το ακούσετε και σας αρέσει, θερμά συγχαρητήρια για το εξαιρετικό σας γούστο.

:D :D :D

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημοσιευμένο

Σας ευχαριστώ άπαντες κύριοι.

Μπράβο. Μέτρησα πάλι αρκετά ακκόρντα που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Σημείωση προς όσους δε σε γνωρίζουν προσωπικά: πολύ αποκαρδιωτικό να το ζείτε live, μη τον βάλετε σπίτι σας, η κιθάρα μου δε μου έχει ξαναμιλήσει από τότε.  :D :D

Ούτε εγώ τα πολυήξερα τα ακόρντα Γιάννη. Απλά μου ακούστηκαν ωραία οι συνδυασμοί των νοτών. Τα υπόλοιπα υπερβολικά δεν τα δέχομαι αλλά θα παραδεχτώ ότι έχεις όντως καταπληκτικό γούστο.  ;D

Ενωμοτάρχης

Δημοσιευμένο

Αποδεχομαι τα συγχαρητήρια μιας και μου αρέσει.

Το γουστο μου εξάλλου,  ειναι αναμφισβήτητα γνωστό.

Πολυ ωραίο!!!

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημοσιευμένο

Πελέει κι ου άλλοους καλό χορδ προγκρεσιον φίλλους, αλλά λείπει η στιχουργίανες.

ΑΎριονενές υποθέτω πως με ΧΤΕΛ θα με έρθουνε ο ενισχυτίνες και ο πισιάς.

Ο στίχη πάει ως εξής.

Radio Corasides

όνομα κι εξυπηρέτηση, οουόυ- δις-

Τσιουάουα με πουλί βάθοους

No one wants an alien

Δημοσιευμένο

Τελειωνει το requiem του Κωστα(Cos) και καπακι στο soundcloud παιζει ενα πολυ ομορφο κομματι.

Πριν δω τι ειναι λεω "καραμπινατο JJ,παιξιμο και ηχος,δεν υπαρχει περιπτωση".

Βγαζει για καποιο λογο το χριστουγεννιατικο,βγαζει συναισθηματα,δε μου φαινεται κοθολου αρρωστο.

Καθε αλλο.

Πανεμορφο Σπυρο,περαστικα!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...