treloagori Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2006 ωραια πανω που αρχισα κι εγω τις πρωτες μου κολλησεις με φοβησατε...σιγα μην ξανακολλησω...παλι θα μου τρωνε τα λεφτα...
liakos Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 ωραια πανω που αρχισα κι εγω τις πρωτες μου κολλησεις με φοβησατε...σιγα μην ξανακολλησω...παλι θα μου τρωνε τα λεφτα... ολοι ετσι αρχιζουν! :lol: don't give up Practice cures most tone issues - John Suhr
deadendmind Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 Ενας φίλος μου, επαιζε λαιβ και, οντας αλητης, δεν ειχε κοψει τις χορδες που περισευαν απο πανω! Σκυβει να φτιαξει τα πεταλια του και μπαινει μια χορδη μεσα στο πολυμπριζο. Για καλη του τυχη δεν ακουμπουσε τις χορδες εκεινη την στιγμη και εκαψε μονο εναν fender twin reverb!
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδια μη τρελλαθουμε κι ολας!! 8O Χιλιαδες κιθαριστες σε ολο τον κοσμο παιζουν με κανονικα καλωδιωμενες κιθαρες και δοξα τω θεω οι περισσοτεροι εχουν επιβιωσει.... Σιγα μη χρειαζεται να ντυθω ετσι για να παιξω το smoke on the water!! :lol: :lol: Χρησιμοποιησε τρελλο αγορι το κολλητηρι σου & δεν εχεις να παθεις τιποτα!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
iasonas Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 ολοι ετσι λενε superfunk δεν θα συμβει σε μενα ομως οταν η γκαντεμο η τυχη σου σε ευνοει 8O
stavrilian Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 αυτο θα πει σκασιμο!!! :lol: :lol: :lol:
sotoman Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 Ο ΙΑΣΩΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ :twisted: :twisted: :twisted:
elavd Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!!! :):):):) Λες???? http://www.noiz.gr/modules.php?op=modload&name=4nAlbum&file=index&do=showpic&pid=56&orderby=dateD www.facebook.com/YourPaintedSmile
liakos Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2006 ειναι εμφανες απο τα ματια σου !!(το βλεμα της κατεψυγμενης τσιπουρας) :lol: :lol: :lol: :lol: Practice cures most tone issues - John Suhr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση