neeq Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Μια διαφορετική εκτέλεση από ενα κομμάτι του πρωτου αλμπουμ μου (βλ. υπογραφή μου). Χρησιμοποιήθηκαν Pianoteq (Piano) EWQL Gold (Ξυλόφωνο, Φλάουτο, Τσέλο, Κοντραμπάσο, Γαλλικό Κορνο) 8Dio Adagietto (Βιολιά, Βιόλες)
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Στα είπα και στο fb,μαγεία!! More is more. Yngwie Malmsteen
gregg Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Νικο (Νικος ε;) μου αρεσε! Σ'ευχαριστουμε που το μοιραστηκες! just changed avatar :p
neeq Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Ναι Νικος, το λέει και στον τιτλο του βίντεο ;D Να'σαι καλά :) Thanks again Bill ;)
gregg Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Ναι Νικος, το λέει και στον τιτλο του βίντεο ;D χαχα, αφηρημαδα :P just changed avatar :p
argytar Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ όμορφες μελωδίες συγχαρητήρια! ''It's dark and we're wearing sunglasses''
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Είναι πραγματικά μαγικό! Σαν να 'ναι βγαλμένο από παραμύθι! Μπράβο Νίκο! :)
blue Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2014 σούπερ https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Johnny.T Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2014 Μπραβο ετυχε να ακουσω και την δουλεια σου στο bandcamp παλιοτερα και μου αρεσε πολυ,Εισαι καλος μουσικος και εμπνευσμενος συνθετης. If I don't doit somebody else will
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2014 Όλο το άλμπουμ ειναι πολύ όμορφο και ατμοσφαιρικό, ιδανικό για soundtrack :) Στο κομμάτι ίσως να μου άρεσε να ειναι ελαφρώς λιγότερο σφιχτό ως προς τους χρόνους :P Το outro ειδικά ήταν όλα τα λεφτά :o Μπράβο Νίκο! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση