J's conspiracy Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 εχω ενα macbook white με mavericks λογισμικο .Ξαφνικα ,αρχισε κατα το shut down να μου εμφανιζει ενα pop up που με ρωταει αν θελω να κανω abort ή να συνεχισω το install .γιατι συμβαινει αυτο και τι μπορω να κανω?
teo.gp Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Μηπως εμεινε καμια αναβαθμιση στη μεση;
J's conspiracy Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 δε νομιζω.ωστοσο ,πως θα μπορουσα να το τσεκαρω?
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Αν κάπως έχει εγκατασταθεί αυτό το genieo ενδεχομένως να σχετίζεται με το πρόβλημα. Δες στο support της apple: https://discussions.apple.com/thread/6594051 Αν ισχύει, μπορείς να το αφαιρέσεις με τις οδηγίες εδώ: http://www.wikihow.com/Delete-Genieo
J's conspiracy Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 το χα διαβασει το αρθρο απο το support της apple αλλα πιο πολυ με μπερδεψε .θα δοκιμασω το λινκ που μου εστειλες.
J's conspiracy Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 δε βλεπω να υπαρχει πουθενα στον υπολογιστη το app Genieo
J's conspiracy Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 harilatron χιλια ευχαριστω .χρησιμοποιησα το adware και μαλλον ξεμεπρδεψα .εκανα restart ,μου το εμφανισε αλλα σε ολα τα επομενα restart & shut down δεν ξαναεμφανιστηκε .
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Χαίρομαι. Μάλλον αυτό είχες, μπορεί να ήταν hidden αρχεία του. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα εμφανιστεί πάλι. ;)
J's conspiracy Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 αυτο ομως πως εμφανιστηκε στον υπολογιστη?ρωταω για να ξερω τι να προσεχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση