Mondegreen Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Εχω τα JBL lrs305 Δε μπορω να εκφέρω γνώμη μιας και δεν εχω ακούσει αλλα monitors Πραγματικά ακούγονται καλα λογια γι αυτά και εμενα μου κάθονται καλα στα αυτιά.. Για να μην καω διαφήμιση το κατάστημα ειναι γνωστό σε όλους μας.. και πολυ καλα παιδιά. αυτη τ στιγμη μπορείς να παρεις αυτα τα ηχεία, καινούρια με δωρεάν μεταφορικά και με την εγγύηση τους κοντά στα 250 ευρω αν δε κανω λάθος.. ο λόγος είναι οτι τα έχουν σε προσφορά -13% και συν μια προσφορά που κάνουν -10% με ενα κωδικό για όσους τους ακολουθούν στο Facebook ..
foxxx Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Το μόνο που με χαλάει στα jbl είναι ότι έχουν το bass reflex πίσω. Δεν ξέρω τι διαμόρφωση έχει ο καθένας στο studio του αλλα πιστεύω είναι ένα θέμα.
foxxx Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Θα ανεβάσω και εγώ ένα θέμα κάποια στιγμή γιατί είμαι σε αναζήτηση μεγαλύτερου monitor και κάτι τέτοιες λεπτομέρειες με απασχολούν ;)
metalmike Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Το μόνο που με χαλάει στα jbl είναι ότι έχουν το bass reflex πίσω. Δεν ξέρω τι διαμόρφωση έχει ο καθένας στο studio του αλλα πιστεύω είναι ένα θέμα. Σωστή παρατήρηση! Αν και κάποια από τα καλύτερα monitor το έχουν πίσω επίσης, αλλά ναι, θα ήταν ιδανικό αν το είχε μπροστά. http://www.facebook.com/dreambleedofficial
Mondegreen Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2014 Hello foxxx :-) Κανένα απολύτως πρόβλημα αυτο μπορω να το πω με σιγουριά... τα ηχεία μυ έχουν απόσταση απ τον τοίχο ούτε δεκαπέντε εκατοστά... οχι οτι είναι σωστό αλλα εγω δεν εχω πρόβλημα.. θα ηταν τραγικό αν δε το σκεφτόταν αυτο μια JBL Μπορείς να ρυθμίσεις το ηχείο απο πίσω...
foxxx Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Hello foxxx :-) Κανένα απολύτως πρόβλημα αυτο μπορω να το πω με σιγουριά... τα ηχεία μυ έχουν απόσταση απ τον τοίχο ούτε δεκαπέντε εκατοστά... οχι οτι είναι σωστό αλλα εγω δεν εχω πρόβλημα.. θα ηταν τραγικό αν δε το σκεφτόταν αυτο μια JBL Μπορείς να ρυθμίσεις το ηχείο απο πίσω... Για Χαρά Άγγελε :) Σίγουρα γίνετε κάποια ρύθμιση κάτι έχω ξανά διαβάσει αλλά θα το προτιμούσα μπροστά το bass reflex, προσωπική άποψη μιας και όπως ανέφερα θα φτιάξω ένα θέμα με το τι με απασχολεί και να συγκρίνω κάποιες επιλογές μου για τα επόμενο ζευγάρι monitor ;)
foxxx Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Εχθές μίλησα με έναν τεχνικό περί μόνιτορ και ειδικά με το θέμα του bass reflaxe. Μου έβαλε και άκουσα κάποια μόνιτορ που είχαν το bass reflaxe πίσω και μου κάλυψε τις απορίες μου και διλήμματα μου μιας και ψάχνω και για ένα επιπλέον ζευγάρι σε 8ιντζα. Θέλω να ακούσω τα JBL LSR 308 ;)
dioskouros88 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Αμα τα ακουσεις πες και εδω την αποψη σου και σε εμας ετσι να εχουμε μια εικονα και για τα 308... ;)
foxxx Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2014 Αμα τα ακουσεις πες και εδω την αποψη σου και σε εμας ετσι να εχουμε μια εικονα και για τα 308... ;) Πιστεύω κάπου θα τα βρω διαθέσιμα να τα ακούσω ;)
Brutus Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Συγχωρέστε με παιδιά, αλλά πώς μπορεί να συγκρίνει κάποιος τα συγκεκριμένα JBL που είναι ενεργά studio monitors βάσης/ραφιού με τα Monitor Audio ΒΧ5 που είναι hi-fi παθητικά ηχεία δαπέδου, δεν το καταλαβαίνω... Έχω χάσει κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση