samy paraga Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Δεν το ξέρω το άσθμα το αυθεντικό, αλλά σαν άσθμα και σαν παίξιμο με άρεζε και πραγματικά με έφτιαξε το κέφι.................αν και ήδη ήμανε χάπι ;D No one wants an alien
mustafank Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 .................αν και ήδη ήμανε χάπι ;D εντ; ;D ;D ;D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
hyperpanos Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 πολυ ωραια το διασκευασες, πολυ ωραίος!!! Επρεπε να το συνεχισεις κι αλλο, δεν ειναι καθολου βαρετο, το αντιθετο και σαν κομματι αλλα και ιδιαιτερα σαν δικη σου διασκευη. Σημείωση.........Δεσποζουν λιγο παραπανω οι χαμηλες συχνοτητες στην μιξη, αυτο αν θες να το δουλεψεις για να χωσουμε περισσοτερο στο οικοηχοσυστημα μας, γιατι θα παρουμε τα woofer και το sub στα χερια αμα θελουμε να το ακουσουμε τερμα, οπως αξιζει σε αυτη τη διασκευή. Συγχαρητήρια!!! Ανέβασα λιγο τα μπάσα του backing track γιατί μου ακούγονταν λίγο χαμηλά, αλλά μάλλον δεν ήθελε τελικά. Σε ευχαριστώ :) Ωραίο παίξιμο, κακή προσέγγιση στο κομμάτι. Σε ευχαριστώ Νεστορα, εάν έχεις την καλοσύνη εξήγησε μου την κακή προσέγγιση ??? Δεν το ξέρω το άσθμα το αυθεντικό, αλλά σαν άσθμα και σαν παίξιμο με άρεζε και πραγματικά με έφτιαξε το κέφι.................αν και ήδη ήμανε χάπι ;D :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Johnny.T Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Νομιζω οτι συνφωνω και γω με τον Νεστορα αλλα μην με ρωτας γιατι.Το κομματι το εχω φαει στη μαπα ολο το καλοκαιρι και το ξερω καλα παντως. Μαλον αυτο ειναι το στυλ σου αρα απο μενα ειναι οκ το ασμα οπως εχει.Ισως ο Νεστορας εννοει οτι θα το ηθελε καπως αλλιως ,οπως και γω αλλωστε.Οπως και ναχει συνεχιζε να εισαι ευτυχης φιλε και να παιζεις μουσικη. If I don't doit somebody else will
hyperpanos Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Νομιζω οτι συνφωνω και γω με τον Νεστορα αλλα μην με ρωτας γιατι.Το κομματι το εχω φαει στη μαπα ολο το καλοκαιρι και το ξερω καλα παντως. Μαλον αυτο ειναι το στυλ σου αρα απο μενα ειναι οκ το ασμα οπως εχει.Ισως ο Νεστορας εννοει οτι θα το ηθελε καπως αλλιως ,οπως και γω αλλωστε.Οπως και ναχει συνεχιζε να εισαι ευτυχης φιλε και να παιζεις μουσικη. Προσπάθησα να του δώσω μια πιο <<metal >> χροιά , εάν είναι δόκιμος ο όρος και ίσως αυτό να εννοείς και εσυ και ο Νεστορας. Anyway ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!!
kbasilis Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Μπράβο ρε Πάνο,το αυθεντικό δεν το γουστάρω αλλά το δικό σου μου άρεσε πολύ :D Flying High Again
hyperpanos Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Μπράβο ρε Πάνο,το αυθεντικό δεν το γουστάρω αλλά το δικό σου μου άρεσε πολύ :D Εντάξει και το αυθεντικό για το είδος του είναι ωραίο ;) Thanks :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ Νεστορα, εάν έχεις την καλοσύνη εξήγησε μου την κακή προσέγγιση ??? :) Μ' αρέσουν οι διασκευές, αλλά πολλές φορές μια "διαφορετική" προσέγγιση μπορεί ν' απογειώσει ή να ρίξει ένα κομμάτι. Κατ' εμέ η παρακάτω είναι μια ευφάνταστη διασκευή. https://www.youtube.com/watch?v=Gg67l2gXASk InfluenSir!
gkourelis Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2014 Εμένα φίλε μου άρεσε πολύ και το παίξιμο και η προσέγγιση! Συγχαρητήρια! :) Υ.Γ. μου θυμίζει κάτι από Satriani...
Emfasis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2014 Μe άρεσε καί μένα το "φλέρτ" που επιχείρησες ..απλά το συνολικό ηχητικό αποτέλεσμα μου φάνηκε κάπως θαμπό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση