Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα!

Θα ήθελα, ει δυνατόν, τη βοήθειά σας για να βγάλω τα parts του μπάσου, στο παρακάτω κομμάτι:

έχω βγάλει το βασικό riff (από Ε), καθώς και εκείνο στα τελειώματα του chorus (0:56-1:00), ωστόσο δε μπορώ να βγάλω τα ενδιάμεσα riff (από Α, νομίζω) στα 0:32-0:37, 0:42-0:55.

Ευχαριστώ, εκ των προτέρων!

:)

Δημοσιευμένο

θες τις να σου πω τις νότες ή κάτι πιο οπτικό-ακουστικό;

Ας δοκιμάσουμε με τις νότες, πρώτα, κι αν δε μου βγει, θα σου πω.

Ευχαριστώ!

Δημοσιευμένο

στο πρώτο σημείο που ζητάς από 0,32 - 0,37 το κομμάτι πάει στην τέταρτη (λα) και οι νότες είναι με μια γρήγορη προσπάθεια που έκανα Α-Α ( 7ο τάστο της ρε χορδής) E κενή, G (3o τάστο στην E χορδή με ελαφρό bend) πάλι G χωρίς bend, Α (στο 5ο τάστο της Ε), C με ελαφρό bend, G, E κενή και E στο 7ο τάστο της Α χορδής. δες αν σου ακούγεται σωστά και σου λέω και το άλλο.

The Bass Dredd

Δημοσιευμένο

στο πρώτο σημείο που ζητάς από 0,32 - 0,37 το κομμάτι πάει στην τέταρτη (λα) και οι νότες είναι με μια γρήγορη προσπάθεια που έκανα Α-Α ( 7ο τάστο της ρε χορδής) E κενή, G (3o τάστο στην E χορδή με ελαφρό bend) πάλι G χωρίς bend, Α (στο 5ο τάστο της Ε), C με ελαφρό bend, G, E κενή και E στο 7ο τάστο της Α χορδής. δες αν σου ακούγεται σωστά και σου λέω και το άλλο.

;)

Δημοσιευμένο

από 0,42 - 0,55 από τη μέση του μανικιού παίζεις: E, G# (bend), A# hammer on B - slide C# + λίγο vibrato (όλο αυτό το παίζεις 3 φορές). άκου και πες μου αν είναι έτσι.

Σε ευχαριστώ και πάλι, μαν!

Δε μπορούσα να τα βγάλω με τίποτα, γιατί μου είχε κολλήσει ότι παίζει root-8η (ενώ, τελικά, έκανε bends & hammer on).

Δημοσιευμένο

δεν το είχα ξανακούσει το κομμάτι.

Κακώς, πολύ κακώς.

Ειδικά τώρα τελευταία με το κόλλημα που έχει φάει ο Βonamassaς με τον Kossof έχουν αρχίσει και απολαμβάνουν "τιμές" και από τους μοντέρνους ακροατές.  ;)

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...