Nestoras Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Φίλος ελπίζω να μην παραδειγματιστείτε από κάτι άλλους σε γειτονικό «νήμα» ;) Αυτούς που έγραψαν το... Μπεν Χουρ ;D Καλά αυτοί είναι "τα ζώα μου αργα". ;D InfluenSir!
digisilence Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Οταν θα παψει να βραζει το αιμα καταλαγιαζεις μια και καλη. Δεν εχουμε χρονο λεμε... ;D Γερνας? Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλά αυτοί είναι "τα ζώα μου αργα". ;D Όχι μωρέ, έχουν πλάνο... Να βγει ο δίσκος σε καμιά 20αρια χρόνια οπότε με τη μία να είναι vintage/collectible ;D Σταύρο πάρε ιδέες ;D all this has happened before and will happen again
freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Φιλιά και χαιρετίσματα στο φίλο μου τον Λάζαρο! :) Εγινε Χρηστο! ;) Θενκς! Βαλε τα κομπρεσορια να βαρανε στα ταμπουρα! ;D ;D Πανω που εχω αρχισει να θελω να τα βγαλω? :-X :-* ;D Γερνας? :-X :-\ :-[ Συγκρουσιακη ανωριμοτητα και παλιμπαιδισμος με φοβικες εξαρσεις φαντασιακου γηρατος το λενε.Δυσκολο... ;D Σταύρο πάρε ιδέες ;D Για συλλεκτικο υλικο-κληρονομια απο δικαιωματα για τα εγγονια, εχουμε ηδη ετοιμασει τη βιογραφια της μπαντας. Ηδη αποφασισαμε ποτε θα το διαλυσουμε για να ειμαστε συνεπεις με την ιστορια μας... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Filopelou G. Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Έτσι όπως πάμε ρε μάγκες καλύτερα να πιάσω μερική απασχόληση στην Καβάλα....μέχρι Σεπτέμβριο που θα βγει κ το 6ο άλμπουμ θα βγάλω κ κάτι στην άκρη!Σταύρε νοικιάζεις το δώμα στο στούντιο???Θα γράφω κ καμιά μπασογραμμή όταν έχω αυπνίες! :P ;D Πάντως με αυτό τον ρυθμό θα πιάσουμε την παραγωγικότητα του θείου Φρανκ. 8)
gvour Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Kαλα ολα αυτα,αλλα βαλτε ρε παλικαρια τιποτις νοτες να ακουσουμε!
Filopelou G. Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Τα παράπονά σας στο αφεντικό.....
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Τα παράπονά σας στο αφεντικό..... Ο Σταύρος αφεντικό! :o Πω πωωωωω! :o ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Filopelou G. Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Δεν είπα "Σταύρος"...Προκατειλλημένε! ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση