Arael Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα το Tubescreamer και τα σπάει :P Έχω όμως μια απορία και στο manual δεν λέει κάτι διαφωτιστικό. Έχει επιλογή για 9 και 18 volts. Στο Manual το λέει internal voltage switch. Έχω τροφοδοτικό της Gator με 9 και 18 volt εξόδους. Προς το παρόν το έχω στα 9volt. Για τα 18 πρέπει να το βάλω στην έξοδο για τα 18 volt ή απλά να πάω το switch στα 18 volt??? Είχα διαβάσει για κάποια πετάλια που έχουν κάποιου είδους εσωτερικό κύκλωμα που πέρνουν 18volt από 9volt έξοδο και δεν θέλω να κάνω καμιά εξυπνάδα και το κάψω. Ίσως παιδαριώδης η απορία μου αλλά τι να κάνουμε; :P Yeah Babe!!!
johnps Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2014 εχει εισοδο για18 volt ?..ειδα μονο μια εισοδο...αν το βαλεις στα 18 ΠΡΩΤΑ γυρνα το switch στα 18 και μετα δωσε ρευμα
Arael Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχει ξεχωριστή είσοδο για τα 18volt έχει μόνο ένα switch από δίπλα. Yeah Babe!!!
johnps Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2014 ΠΡΙΝ δωσεις ρευμα σιγουρεψου οτι τα βολτ που δινεις ειναι ιδια με το switch..
johnps Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2014 το τροφοδοτικο το βαζεις στα 18 και το switch το ιδιο
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2014 Μην βαλεις τροφοδοσια 18 βολτ αν δε θες να ρισκαρεις καποια ζημια. Ο διακοπτης αυτος αφορα κυκλωμα που μετατρεπει την ταση εσωτερικα στα 18 βολτ δεδομενης τροφοδοσιαςτα 9 βολτ οποτε αφου γυρισεις αυτον τον δακοπτη δεν χρειαζεται / δεν πρεπει να κανεις κατι παραπανω. :-) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση