gregg Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Επαιζα λιγο με μια πιθανη εισαγωγη σε καποιο δισκο ή live και βαζω αυτο το παρακατω μη ολοκληρωμενο απο πολλες αποψεις (διαρκεια/ενορχηστρωση κλπ) clip. Ευπροσδεκτες οι σκεψεις σας για το μεχρι στιγμης :) https://app.box.com/s/wbv7udqxafl9h11hnzfq just changed avatar :p
atreu73 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Είναι ωραίο. Η διάρκεια είναι νομίζω μικρή. Δώστου χώρο να απλωθεί. Οι φωνές θέλουν προσοχή. Κάπου προς το τέλος θολώνουν λίγο το κομμάτι. ο χρόνος αρκετός
gregg Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 A, σ'ευχαριστω Atreu! Θα το εχω κατα νου για τη θολουρα. Επισης, ναι, η διαρκεια ειναι ετσι κι αλλιως στα υπ'οψιν να επεκταθει. Σ'ευχαριστω φιλε μου! just changed avatar :p
gvour Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Παρα πολυ ωραιο! Και ισως αξιζει να αναπτυχθει και ως ως ολοκληρο κομματι γιατι η ωραια μελωδια του παραπεμπει και σε μελωδικη γραμμη φωνης. Ετσι η αλλιως ειναι εξαιρετο!
gregg Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Γιωργο σ'ευχαριστω φιλε! Σε μελωδικη γραμη φωνης ε; χμμμ just changed avatar :p
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Με άρεζε αν και πλην της υφέρπουσας κλασσικίλας, καιροφυλακτεί-είμαι υποψιασμένος μαζί σου πλέον ;D ;D ;D -μεταλλίλα ;D Θα ήταν ότι πρέπει για εισαγωγή σε λάιβ, αλλά λάιβ μέταλλ ;D πανκ κλπ.........κάτι που να βγάζει γκάζια. Ναι με τις φωνές κάτι τρέχει, ίσως θέλει να γίνουν λίγο πιο διακριτικές, φωνάζουν ;D πουλί, ίσως να είναι και θέμα παραγωγής-ήχου όμως, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα επ αυτού θα το βρεις. No one wants an alien
gregg Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Σαμυ μου, σ'ευχαριστω! Θα κοιταξω και αυτο το θεμα με τις φωνες και τον ηχο (νομιζω ειναι θεμα παραγωγης, ναι)! just changed avatar :p
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Γρηγόρη πολύ μελωδικό! Μου άρεσε πολύ αλλά κατά τη γνώμη μου οι φωνές θέλουν λίγο πιο χαμηλά στη μίξη. Επίσης η αύξηση της διάρκειας του κομματιού είναι must. ;) Εύγε! :D
gregg Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Δημητρη σ'ευχαριστω! Ναι, ειναι προς επεξεργασια οσα αναφερεις! Να'σαι καλα φιλε μου! just changed avatar :p
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2014 παρα πολυ καλο μεχρι στιγμης, αυτο που ειπωθηκε για τις φωνες, θα πρεπει να γινει ενα θεματικο ξεκαθαρισμα γιατι κορυφωνονται ολα ταυτοχρονα σε ενα σημειο και μπουκώνει θεματικα και συχνοτικα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση