Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δυστυχώς ως ντραμμερ έχω 2 κακοτυχίες η μια είναι να μην μπορώ να πάρω ένα ντραμ σετ τις προκοπής (Έστω μια Yamaha) και το 2ο είναι ότι έχω γείτονες κομπλεξάρες..Έχω φτιάξει έναν χώρο για τα ντραμς αλλά όποτε παίζω χωρίς τα mute pads τα ντραμς ακούγονται πάρα πολύ δυνατά...Θυμάμαι η τελευταία φορά που έπαιξα χωρίς mutes ήταν πριν έρθουν να με απειλήσουν ότι θα μαζέψουν υπογραφές..Από τότε (2 χρόνια πριν)..όποτε μελετάω σπίτι μου μελετάω μόνο με τα mute pads πάνω στα τύμπανα...κάτι το οποίο με καταστρέφει ως ντραμμερ καθώς έχω παρατηρήσει ότι παίζοντας πρώτα σπίτι μου και μετά σε προβάδικο είναι εντελώς διαφορετικά..Πρώτον δεν υπάρχει  η κίνηση (το bounce) όταν παίζεις με mutes και 2ον..επειδή θέλω να ακούγονται τα ντραμς όταν παίζω με mutes βάζω πολύ δύναμη..με αποτέλεσμα να ακούω παράπονα από τους υπόλοιπους μουσικούς σε στούντιο ότι ''παίζω πολύ δυνατά''..Γενικά η όλη φάση μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα με την τεχνική και με την σταθερότητα στα fills (επειδή αλλιώς τα βγάζω με τα pads και αλλιώς στα ντραμς του προβάδικου)..Βέβαια μπορεί να λέω βλακείες και να φταίνε τα κατσαρόλια μου που θεωρώ ντραμς τα οποία και αυτά δεν έχουν καλό bounce..αλλά πιο πιθανό να φταίνε τα mutes..

Τώρα θέλω την γνώμη σας..Να πάρω ηλεκτρικό ντραμ σετ ή να μαζέψω λεφτά για να φτιάξω έναν καλό ηχομονωμένο χώρο;;

Δημοσιευμένο

Φίλε καλησπέρα, προτείνω τα ηλεκτρονικά ώστε να ξενοιάσεις με το θέμα γείτονες.

Αν μάλιστα μπορέσεις να διαθέσεις -δυστυχώς πολλά- χρήματα, θα βρεις εξαιρετικά ηλεκτρονικά, με αρκετά καλή ανάδραση, για να έχεις κάτι κοντινό σε φυσιολογική αίσθηση.

Ένα από τα καλά τους επίσης είναι πως αν (έχεις την όρεξη να τα κουβαλάς) κάνετε πρόβα ως group με αυτά, θα χαμηλώσετε όλοι σε τέτοιο σημείο που θα ακούτε πραγματικά και θα βλέπετε λάθη που δεν ξέρατε πως υπήρχαν. Όταν το δοκιμάσαμε με τον drummer μας εκπλαγήκαμε από το πόσο "διαφορετικό" group ακούγαμε...

Hot Dog .......................

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...