Shelter Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2014 :) Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Earendil Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2014 Ωωωω, αλφαδιασμένα πράγματα! Ευχαριστούμε για το μερακλίδικο thread. Μου φαίνονται θαυμάσιοι, αλλά τυγχάνω και Σαμπαθικός. :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Shelter Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2014 Μα και εγώ Σαμπαθικός ειμαι ;D Αλλα ειναι πολύ ωραίοι. Βαρύ ρυθμικό πράμα χωρίς να το εχουν κανει ιερά πανήγυρη. Πολύ ωραίες ενορχηστρωσεις στα πνευστα. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2014 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Earendil Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2014 Αναλαμπή: Οι ψάχνοντες για Sabbath with a twist αξίζει να περάσουν και από αυτή την εκτέλεση του Alex Skolnick Trio (ναι, του γνωστού): τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2014 Καλά, ο Skolnick θέλει δικό του θρεντ. Άκου π.χ. το Electric Eye των Judas Priest. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Haris Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2014 Αυτοί μάλιστα... Tribute band με προσωπικότητα και άποψη. Θενκς Mr. Shelter. :) Something Wicked This Way Comes
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2014 Αληθινά τους βρίσκω έκτακτους αγαπητέ Καταφύγιε. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση