trolley Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Γεια σε όλους. Άκουσα ότι κάπου παίζουν τώρα κοντά οι Blues Revenge; Ξέρει κανείς τίποτε; Mea Culpa
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Έψαχνα κι εγώ αλλά δε βρίσκω τίποτα. Να τους πούμε να ανοίξουν κανά θέμα με τις ημερομηνίες. Ενωμοτάρχης
atreu73 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Πάντως αν γνωρίζει κάποιος που παίζουν οι Blues revenge ας μας ειδοποιήσει. ο χρόνος αρκετός
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Πάντως με τόσα live, πρέπει να χ3στικ@ν στο τάληρο.....
longshadow Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Έτοιμος ήμουν να μπώ για να ρωτήσω αν όντως υπήρξε κάποιος που άνοιξε χώρο στην Αθήνα με τέτοιο όνομα, αλλά μετά είδα ποιός άνοιξε το νήμα... ;D ;D ;D
trolley Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Έτοιμος ήμουν να μπώ για να ρωτήσω αν όντως υπήρξε κάποιος που άνοιξε χώρο στην Αθήνα με τέτοιο όνομα, αλλά μετά είδα ποιός άνοιξε το νήμα... ;D ;D ;D Ένα-μηδέν υπέρ μου, το λένε αυτό. Τώρα δε μοιάζει εξίσου αστείο, αλλά την ώρα που το έκανα, ο υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων της συγκεκριμένης μπάντας είχε γεμίσει ΟΛΕΣ τις πλαϊνές θέσεις με ανακοινώσεις - οι πρώτοι και τυχεροί, το πιάσανε το αστείο. Mea Culpa
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Περα απ'την πλακα, να πατε να τους δειτε παντως αν μπορειτε. Τους ειχα δει τον Φεβρουαριο με Κοντραφουρη στο Hammond και ηταν πολυ καλοι.
pericles Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2014 Ο Γιωργος Νταλαρας δεν συμμετεχει;;;Αν οχι δεν παω !!! ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση