kostas_guthriegovanfan Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Το ξέρω ότι είναι χιλιοπαιγμένο,παρ'όλα αυτά είπα να δώσω και την δικιά μου προσπάθεια.Η ηχογράφηση είναι "φτώχη" ηχητικά,μιας και είναι από handcam,καθώς δεν ξέρω και πολύ από αυτά και χωρίς χρησιμοποίηση πεταλιού (θα έβαζα ένα Metal Muff με boost της E.H. αλλα κάηκε το τροφοδοτικό :P ) .Τέλος πάντων,ελπίζω να σας αρέσει! :) https://www.youtube.com/watch?v=LZe9aoAtqEU
geodimitri Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλή προσπάθεια! Είσαι σε καλό δρόμο. :) Παρ' όλα αυτά ήθελε αρκετή δουλίτσα ακόμα το σόλο καθώς σε πολλά σημεία υπήρχαν λάθη (λάθος bend, έλλειψη βιμπράτο, όχι καλά παιγμένα περάσματα). Συνέχισε τη σκληρή προπόνηση και ανέβαζε κλιπάκια να σε ακούμε! :)
kostas_guthriegovanfan Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Σ'ευχαριστω φιλε για τα σχολια.Συμφωνω,αλλωστε τα λαθη τα ειδα ,ηταν one-take το video αλλα θα μπορουσα και καλυτερα εχεις δικιο!!! :) Οποτε συνεχιζουμε εξασκηση.. ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση