Comfis Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2014 Μετά από άλλα 2.5 χρόνια, έφτασε η ώρα για ένα καινούριο κομμάτι φτιαγμένος εξολοκλήρου στο Roland Fantom G6! Κάποιοι θα το βρουν πολύ.. midi, αλλά έγινε λίγο ηθελημένα αυτό. Ακούω γνώμες αν έχετε όρεξη. Όσο για τον τίτλο, αν θέλετε τον συζητάμε, αλλά η συζήτηση θα βγει έξω από τα μουσικά
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2014 εμενα μου άρεσε, ωραιες επιλογες στα θεματα. λιγο δυνατα στη μιξη το μπασο μου φαινεται. Και ηθελα κατι καλυτερο στα θεματα των drums στη γεφυρα στο 1,19 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Comfis Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2014 ναι όντως δυνατό το μπάσο, πρώτη φορά το έχω τόσο δυνατό, επίτηδες, ίσως το παράκανα! ευχαριστώ πολύ!
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2014 Ωραίο το κομμάτι, μου άρεσε ιδιαίτερα το βασικό θέμα. Επίσης ωραία και η επιλογή ήχων. Το μπάσο βέβαια, όπως είπε και ο αγαπητός cos_dr, είναι αρκετά δυνατά και τα τύμπανα επαναλαμβανόμενα και αυτό λίγο με κούρασε. Κατά τα άλλα πολύ ωραίο. Μπράβο σου! :)
Comfis Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ το θέμα του μπάσου λοιπόν! Ευχαριστώ πολύ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση