sotos9 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα σε ολους, εχω το εξης θεματακι.. Εχω περασει το guitar rig 5 στο cubase 5, μια χαρα για practice στο σπιτι. Κατι πατησα κατα λαθος στο πληκτρολογιο και μου εμφανιζει το πανελ του guitar rig τερμα κατω στην οθονη του υπολογιστη.Με το ποντικι δεν μπορω να το πιασω για να σηκωσω. Δηλαδη για να καταλαβετε φαινεται μονο λιγο η ακρη του πανελ.. με αποτελεσμα να μην μπορω να αλλαξω τιποτα. Παρακαλω τα φωτα των guru. Eυχαριστω. metal και φραπε!!!!
theoctapus Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Ανέβασε την ανάλυση της οθόνης (αν δεν είναι στο μέγιστο), θα μικρύνουν τα πάντα, πιάσε το παράθυρο και επανάφερε την ανάλυση. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 δοκιμασε αυτο του octapus και αμα δεν πιασει, τικαρε το guitar rig στην taskbar , πάτα Αlt+space και θα σου βγαλει επιλογες, διαλεξε μετακινηση η move αν εχεις αγγλικα windows και φερτο πανω με τα βελακια Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
sotos9 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις, τα εχω δοκιμασει αυτα που μου ειπατε. Δυστυχως τιποτα. Χιλια ευχαριστω..να 'στε καλα. metal και φραπε!!!!
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 δοκίμασες να κάνεις "switch to..." στο guitar rig από τον task manager?
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Στο cubase --> window --> cascade (αν το ανοίγεις μέσα από cubase). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
sotos9 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Στο cubase --> window --> cascade (αν το ανοίγεις μέσα από cubase). \ τιποτα... ευχαριστω αδερφε.. metal και φραπε!!!!
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Αν έχεις συνδεδεμένη και δεύτερη οθόνη πχ τηλεόραση αποσύνδεσε την γιατί μάλλον έχεις ενεργοποιημένο το επέκταση οθόνης αν όχι τότε σίγουρα πρέπει να φταίει η ανάλυση τις οθόνη σου .Δες διαχείριση επιφανείας από το πρόγραμμα τις κάρτας γραφικών σου i love my stratogibsontele
droneblack Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Σωτηρη την εχω πατησει και εγω στο ableton ,εβγαλα το guitar rig και το ξαναπερασα .Περαστικα φιλε μου :(
george956 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Αν εχω καταλαβει καλα αυτο που σου συνεβη.... δεξι κλικ και properties στο εικονιδιο start τερμα αριστερα....επιλεγεις taskbar και απο κει τικαρεις το auto - hide the taskbar.... πιστευω τωρα να φαινεται αρκετα το g. rig ωστε να το τραβηξεις πανω με το ποντικι. Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση