gvour Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Frank εισαι σκηνοθέτης και παραγωγός σούπερ, δεν σου ξέφυγε κανείς μας έβγαλες όλους αλλά δώσε και τζιπμούρ λαιβ ρε φίλε ;D Θερμοτατη παρακληση,ΟΧΙ!!!!! Τοσοι ανθρωποι επαιξαν τοσο μα τοσο ωραια που δε χρειαζεται να ταλαιπωρησουμε τα αυτακια μας. Ειλικρινα δηλ.το λεω.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Θερμοτατη παρακληση,ΝΑΙ!!!!! ;D 8) all this has happened before and will happen again
gvour Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 ;D 8) Και θες και το μπασο στο επομενο να ακουγεται καλυτερο και πιο "μπασο"? Αμ δε!Στα ταρταρα. ;D
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Και θες και το μπασο στο επομενο να ακουγεται καλυτερο και πιο "μπασο"? Αμ δε!Στα ταρταρα. ;D Άσε φίλος, αυτά τα έχω κανονισμένα με τον παραγωγό ;) ;D all this has happened before and will happen again
gvour Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Άσε φίλος, αυτά τα έχω κανονισμένα με τον παραγωγό ;) ;D Τερμα λοιπον αι μπυραι,τιλιο και φασκομηλο την επομενη.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Τερμα λοιπον αι μπυραι,τιλιο και φασκομηλο την επομενη. Από Tilia europaea ή Tilia platyphyllos; Αλλά πάλι ζωμό από basswood θα πιούμε; ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Τερμα λοιπον αι μπυραι,τιλιο και φασκομηλο την επομενη. Έτσι, τίλιο και φασκόμηλο για σένα αφού το θέλεις. Μπύρες από το αυτοκίνητο για τους υπόλοιπους. Θα αντέξεις? ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gvour Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Έτσι, τίλιο και φασκόμηλο για σένα αφού το θέλεις. Μπύρες από το αυτοκίνητο για τους υπόλοιπους. Θα αντέξεις? ;D ;D ;D ;D ;D Θα αντεξω βρε αλητες! :P
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Θα αντεξω βρε αλητες! :P Φίλος, δεν ξέρω πάντως τι λέει το συμβόλαιο του Σπύρου (και δεν τον κόβω για τίλιο) ;) ;D all this has happened before and will happen again
gvour Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Φίλος, δεν ξέρω πάντως τι λέει το συμβόλαιο του Σπύρου (και δεν τον κόβω για τίλιο) ;) ;D Προσπαθειτε να με βγαλετε απο τον ισιο δρομο. ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση