lsega Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά χαιρετώ όλο το Forum Μπορεί να μου πεί κανείς τι γνώμη του για το DigiTech RP-12 λέει σαν πεταλιέρα σε σχέσει π.χ. με το Zoom 707II και αν αξίζει να δώσω κανα 160¤
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Digitech θα έλεγα.Από οτι είδα έχει αναλογικό drive.Το 707II είναι απλά κατώτερο You are wrong f**ked and overatted...
lsega Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2006 Το Boss ME50 που πουλάει ένα παιδί εδώ μέσα είναι καλό...δεν θέλω να γεμίσω με πετάλια όλο το πάτωμα... janick ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκριση σου στα ερωτήματα μου
Angelos Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2006 Είναι μια μικρότερη έκδοση του 2120 που είχα κάποτε. Σχετικά παλιό μοντέλο αλλα με πάρα πολύ καλά ψηφιακά εφε και καλά drive. Εξαρτάται σε τι τιμή το έχεις βρεί και με τι ενισχυτή θα πάιξει.
ginargiros Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2006 lsega για κοίτα το inbox σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση